En olisi uskonut, että minäkin tähän ryhdyn, mutta avasin nyt kuitenkin oman blogin :)

Saa nähdä kuinka paljon tänne ehtii ja jaksaa kirjoitella.

Tänä viikonloppuna olen viettänyt yh-äidin elämää, kun Väiski on opettajien mökkireissulla jossain päin Suomea. No, olen kuitenkin ehtinyt vähän treenaillakin, kiitos mummulle ja papalle lastenhoidosta!

Kävin aamupäivällä Pirkkahallin kentällä ottamassa tottistelua molemmilla pojilla. Veetin kanssa keskityin lähinnä noutoihin, ensi viikonlopun kisoja ajatellen. Ennen noutoja otin jääviä, ja Veeti oli ihan ihmeissään kun istumisen jälkeen tulikin maahanmeno kävelystä. Jäi puoli-istuvaan asentoon ja katseli mua ihmeissään. Uusinnan jälkeen meni hienosti maahan :) Noudot menivät ihan hyvin, tasamaassa saisi olla palautuksessa enemmän voimaa, mutta ihan hyvä kuitenkin. Estenoudot olivat hyvät. Jätin palkkaamatta A-noudosta, siitä "palkaksi" tuli pääsy eteenmenoon. Olemme menossa siis etsintäkokeeseen alokasluokkaan, huomasin, että pitää harjoitella tuota kävelystä seisomaan jäämistä, ettei tule kisassa yllätyksenä sitten :)

Veikka Gustafsson leikki ensin kahden lelun leikkiä. Leikki sujui kohtalaisesti, vähän kentän hajut kiinnostivat kylläkin. Olen itse aika pihalla siitä kuinka Veikan kanssa pitäisi leikkiä, enkä muutenkaan ole kovin hyvä leikkimään koirien kanssa. Mutta eiköhän se siitä...

Leikkimisen jälkeen Veikka otti sivulle tuloja makupalalla, imutusseuraamista ja eteentuloa. Nämä meni hyvin. Se keskittyy hienosti namijuttuihin. Lopuksi koitin vielä leikkiä, mutta namien jälkeen ei lelut oikein kiinnostaneet, vaan kentän hajut veivät mielenkiinnon.

Illalla lähdettiin Retu-tädille kylään, jotta koirat pääsivät juoksemaan heidän pihaan ja lähimetsään (tätä tämä yh-äiteily teettää :)) Tein Veikalle makkararuudun Retun pihanurmikolle, ihan ensimmäinen jälkiharjoitus Veikalle siis :) Veikka imuroi rauhallisesti ja tarkasti makkarat ja pysyi ruudussa koko ajan. Olisin toivonut, että se kävisi ruudun ulkopuolella oppimassa että tallatulta alueelta ne makkarat löytyy, mutta ihan hyvin se meni näinkin :) Tästä hyvä jatkaa!