Jiihaa, tänään päästiin hakuilemaan :) Veeti oli mukana tallaamassa aluetta ja pääsi sitten etsimään etukulmaan "unohtuneen" Katin ;-P Pitäis ottaa jossain vaiheessa kunnon hakureeniä Veetillekin.

Veikka otti neljä hajun hakemista. Hyvin meni, ei oikein ole mitään muuta lisättävää kuin että muista pissattaa koira ensi kerralla ennen radalle tuloa... :) Kiva kun päästiin reenaamaan, näitä toistoja kun tarvitaan vino pino ennenkuin aletaan haaveillakaan valmiista ukoista tms. Gustafsson on aina yhtä innokas hakuilija ja niiiiin onnellinen löytyneistä maalimiehistä. Se rrrrakastaa ihmisiä :)

Tänään on ainakin tullut oltua ulkona. Hakureenien jälkeen haukkasin vähän syötävää ja sitten lähdettiin Maijan ja naapurin lasten kanssa ulos. Tämän ulkoilun jälkeen sitten lähdin koirien kanssa pienelle lenkille.

Lenkin jälkeen otin Gustaffsonin kanssa omassa pihassa vähän sivulletuloja, seuraamista, noutoa ja puskan kiertoa. Sivulletulot olivat hyviä, seuraamisessa otin makupalalla palkaten ensin paria askelta sitten lisäsin askel kerrallaan ja sen piti pitää tietty paikka ja asento. Keskityin ihan kympillä itse. Meni hyvin. Puhettahan on ollut siitä että pitäs ottaa pidempää, mutta meidän pihassa ei oteta ihan hirveän pitkiä pätkiä ja kokeilin nyt kuitenkin näin. Ainakin se tuntui olevan ihan jees.

Sitten se nouto... ojensin ensin kapulan käsivarret suorana ja Veikka toi sen hyvin eteen. Sitten tiputin kapulan lähelle, nosto suht ok, hieman kääntyi taas vasemmalle. Sen jälkeen kokeilin perusnoutoa, taas oli pikku-ukolla hukassa minne se kapula tuodaan :( Änkesi mun vasemmalle puolelle sen kapulan kanssa, voisi olla helppo opettaa sille tokonouto jos olisi tarvetta ;) Tässä tuli sitten esiin mun heikkous ohjaajana -> alkoi pinna kuumentumaan, mutta yritin olla näyttämättä sitä pikkumiehelle. Päätin olla hinkkaamatta sen enempää ja otin yhden käsivarret ojennettuina-jutun joka meni hyvin. Saatiin ainakin onnistuminen loppuun. Lopuksi puskan kiertoa että oli kiva päätös reenille.

Pitihän sitä noutoa hinkata vielä iltaruuan kanssa... Nostatin intoa hieman lisää antamalla Veetille ensin ruuan ja Veikka sai ruokansa vasta noudosta. Otin yhden niin että ojensin sille kapulan ja sitten lattialta noston, kumpikin meni hyvin. Pitää ottaa sisäreenikuuri noutoa nyt. Palata pentulimaiseen reeniin että tuo luovutusasento vahvistuisi.

Nyt pitää lähteä leikkaamaan poikien kynnet, ovat päässeet aika pitkiksi.