Tänään päästiin hakuilemaan!

Veikka otti vain kaksi hajunhakemista, meni hyvin :) Eipä siihen sitten muuta.

Veeti otti neljä suoraan edestä löytyvää ukkoa suorapalkalla. Ei siihenkään oikeastaan muuta :-D No, viimeisellä pistolla oli tainnut tulla edellisen piston piilon kautta, mutta ne piilot olikin ihan tosi lähellä toisiaan.

Hakureenien jälkeen otettiin kentsulla ampumiset. Kentällä oli yhtäaikaa kolme koiraa ja Gustafsson oli ihan ihmeissään että mitä ne muut siellä tekee -hänen kentällään... hieman tarvitsisi Veikka tuota häiriöreeniä kyllä. Lelu kiinnosti kyllä hyvin, mutta makupaloilla oli ihan turha koittaa saada mitään aikaiseksi. Siinä sitten leikittiin vähän ja sit olikin jo kiire kotiin kun Väiskin&Veetin lenkkiaika oli alkamassa :)

Kotona sisällä otin Veikan kanssa vähän kapulan nostoja juustolla palkaten. Hanakasti nosti mutta luovutusasennon ei tarvitsisi olla niin tiivis, pitää miettiä asiaa. Suoraan se ainakin nyt tuli :) Sitten naksutin maahanmenoja ja käskysanaa liitettiin mukaan. Lopuksi liikkeestä istumista joka meni tosi hyvin, käsiapuva oli kyllä mukana jonkin verran. Istumaan jäämisessä nousi yhden kerran mutta toinen menikin hienosti sitten :) Hyvä Gustafsson!

Naapurin Maija kävi hakemassa Veikan lenkille illansuussa. Juoksivat 50 minuuttia, on se Maija reipas. Mukavasti tuli siis tänäänkin ulkoistettua koirien lenkkeilytys :) Huomenillaksi sovittiin kävelylenkki Maijan kanssa, hyvää se lenkkeily itsellekin tekee. Mieli tekisi kanssa alkaa juoksemaan (ja olen sitä joskus tehnytkin) mutta laiskuus on vienyt voiton toistaiseksi...

Iltaruuan eteen Veikka joutui vielä tekemään rullailmaisua. Venla toimi maalimiestyttönä. Maalimiestyttöä vaan alkoi kyllästyttää maalimieheily parin kerran jälkeen. Lastenkasvatusmetodeista otin tällä kertaa käyttöön lahjonnan, ja niin saatiin vielä otettua lisää ilmaisuja :) Otettiin suurinpiirtein viisi ilmaisua ja kolmessa piti rullan hienosti suussa sivulle asti, kaksi jouduttiin uusimaan kun rulla putosi ennen lupaa. Mutta hienosti siis meni kaikenkaikkiaan :) Nyt vaan itsellä jäitä hattuun, tällä asialla ei todellakaan ole kiire edetä. Ollaan siis tarkkoina pohjatyön kanssa.