Tänään lähdin aikaisin aamulla ajamaan kohti Keuruuta. Katja ja Anna-Bella olivat varanneet ihanan valoisan ja tilavan maneesin jossa reenasimme tottista.

Zen aloitti ja oli taas kerran tosi taitava :) Veikka pääsi vauhtiin siskotytön jälkeen.

Otin ekana noutoa. Ensin kapulan ojennus Veikalle ja siitä luovutusasentoon tulo, ok. Sitten kapula lähelle maahan ja siitä nosto luovutusasentoon, ok. Sitten pidin pannasta kiinni ja kapulan heitto kauas, tässä luovutus taas vino vasemmalle :( Uudestaan, ja pikkuavulla meni paremmin. Viimeinen olikin jo hieno kun peruutin vähän ja toistin tuo-käskyn juuri ennen luovutusta. Vauhtia ja asennetta löytyy tuohon noutoon, se on hienoa! Nyt vaan pitää vielä vahvistaa edelleen tuota luovutusasentoa peruuttamalla itse ja sanomalla tuo-käsky vielä uudestaan juuri ennen luovutusta.

Sitten Gustafsson otti seuraamista. Nyt oli kaksi tarkkaa silmäparia mulla katsomassa, kiitos Katjalle ja A-B:lle! Jos oikein muistan, niin totesimme että seuraaminen oli parasta silloin kun pidin huolen että Veikka ei ole yhtään mun jalassa kiinni. Saatiin ihan hyviä pätkiä aikaiseksi, mutta aika hakusessa tuo seuraaminen kyllä on. Pitäisi saada se tuntuma siihen...ja aina saisi olla joku katsomassa. Mulla on tunne, että jos Veikka ei ole mun jalassa kiinni, niin se on vinossa. Näin ei kuulemma kuitenkaan ole, ainakin Katja ja A-B totesivat näin, hyvä juttu siis :)

Tämän session lopuksi kikkailin jotain maahanmenoa ja seisomista lelulla. Ja joku heppaesteen kiertokin tehtiin.

Veeti sai omassa osuudessaan tehdä vähän seuraamista (ihan kamalaa...oli PIKKUylikierroksilla ja sen huomasi), luoksetulon, kaukoja, temppuja ja ruudun. Veetillä oli kivaa :)

Veikka otti vielä toisen session. Otettiin tokohyppyä ja oletettavasti Veikka oli ihan pihallla mitä sen pitää tehdä. Katja oli toisella puolella ja mä toisella ja siinä sitten saatettiin sitä esteen yli puolin ja toisin. Pitää hyppyyttää sitä vähän siellä sun täällä niin hyppy-käsky vahvistuu.

Sitten vielä luoksetulo, ensin eteen asti -> vauhdikas ja hyvä, sitten palkkaan vauhdista, ok.

Tottiksien jälkeen lähdettiin tapaamaan Miiaa ja muita hakuryhmäläisiä jollekin PK-kentälle. Olivat siellä ottamassa ilmaisuja. Saatiin yhdeltä treenaajalta rulla ja valjaat lainaksi ja niin Veetikin sai hakea kaksi ukkoa :) Ekalta umpparilta ilmaisu, ok, ja tokalta suora palkka. Veikkakin pääsi ottamaan ilmaisua. Ilmaisu junnaa nyt paikallaan mutta eiköhän se siitä etene joskus -ei ole kiirettä ei :) Saatiin muuten Veikalle miespuolinen maalimieskin, ei ole ennen ollutkaan. Eipä tuo aiheuttanut kyllä mitään ihmetystä tms. kuten odotinkin. Veikan mielestä kaikki ihmiset ovat yhtä ihania <3

Kyllä oli tosi mukava reenipäivä, ei muutakuin uusiksi vaan jossain vaiheessa!