Eilinen meni tosiaan ihan levon puolelle pojilla. Tein 12,5 tuntisen työpäivän ja täytyy tunnustaa etten jaksanut edes lähteä lenkille illalla kun tulin kotiin. Mukavaa tämä joulun alusaika meidän alalla...

Tänään treenasin olohuoneessa rullailmaisua. Venla 6v. toimi maalimiehenä. Oltaisiin muuten menty ulos reenaamaan, mutta Väiski lähti kavereidensa kanssa viihteelle eikä siis voitu jättää Hetaa (2,5v.) yksin sisälle. Vähän hirvitti kuinka Venlan käy kun lähetän Veikan näytölle, mutta ihan hienosti se meni. Opastin Venlaa pitämään namikippoa mahdollisimman kaukana itsestään jotta Veikka ei törmäisi Venlaan. Pientä säätöä tarvittiin jotta rulla pysyi suussa vaikka roplasin hihnaa kiinni valjaisiin (tarkoituksella irrotin hihnan ja laitoin takaisin), kun hihnan lukko napsahti kiinni, rulla putosi, jota taas en hyväksynyt. Rulla suuhun uudestaan, uudet lukon roplaukset ja sitten menikin ok. Vedin myös rullaa vähän, Veikka kiristi hienosti otetta rullasta josta palkaksi näytölle meno :) Otettiin kaikkiaan neljä ilmaisua joista viimeinen sujui parhaiten :)

Tasapuolisuuden vuoksi otin Veetillä vähän olkkarireeniä kanssa. Sivulletuloja, kaukoja, temppuja. Veetin kanssa nämä "reenit" on vain tällaista hauskanpitoa. En varmaan reenaisi mitään tottikseen liittyvää sen kanssa jos ei pitäisi tasapuolisuuden vuoksi tehdä senkin kanssa jotain. Sitten kun kisakausi lähenee tulee reenattua oikeasti ja tavoitteellisesti senkin kanssa.

Veikka reenasi käy siihen -juttua Veetin reenin aikana ja vaikeeta oli taas. Se pomppasi vähän väliä ylös ja piti käydä kertomassa sille että sieltä ei nousta ennen lupaa. Saatiinhan siinä sitten lopulta ihan hyvä pätkä makuuta ja annoin luvan nousta. Otin sitten Veikan kanssa vielä vähän sivulle tuloa, eteen tulemista ja maahanmenoa.

Sivulle tuloissa se on tullut kivasti suoraan, ja tuli nytkin mutta liian eteen. Ihme tyyppi kun änkee liian eteen vaikka palkkaan sen aina vasemmalla kädellä ylöspäin ja vähän itseni taakse. Ehkä se johtuu jostain mun yläkropan asennosta tai mistä lie. No, jätin palkkaamatta ne väärät paikat niin alkoi se siitä sitten parantua. Aika säätöä... Pitää palkata vain hyvät.

Eteen tulemiset jees. Maahanmenoa alkoi tarjota itse, naksutin niitä muutaman. Pitäisi liittää se käskysana siihen maahanmenoon kunhan on siinä fiiliksessä itse.

Sunnuntaina pääsee hakuilemaan, kivaa! Esineruutuakin pitäisi ottaa taas jossain vaiheessa.