Treffattiin Kati ja Into Lamminpäässä illalla tottiksen merkeissä. Katia odotellessa humputtelin vähän Veetin kanssa erilaisia juttuja. Otettiin seuraamista, jääviä liikkeitä, luoksetuloa läheltä, erilaisia temppuja ja niiden väliin sitten jotain liikkeitäkin. Lopuksi puun kiertoa ja nouto, joka oli tosi hieno! Sitten vaan leikittiin kahdella narupallolla ja kivaa oli!

Veikka Gustafsson oli taas ihanan vauhdikas. Veikallahan on se olemisen sietämätön keveys koko ajan päällä ;-) Aloitettiin seuraamisella jossa Kati naksutti hyvästä seuraamisasennosta. Palkka koitettiin ajoittaa myös niin ettei Veikka sillä hetkellä nyökyttäisi päätään. Seuraaminen tuntui tosi hyvältä, kaippa se näyttikin?? Otettiin erimittaisia pätkiä ja viimeiseksi vähän pidempi pätkä jossa huomattiin että Veikka on tottunut liikaa saamaan palkan tietyn mittaisesta seuruusta. Joten, pidempää seuruuta vaan :)

Sitten noutoa Veikan kanssa. Ensin taisin ottaa ihan perusnoudon jossa Veikka joutui odottamaan sivulla ennen tuo-käskyä. Tämä ok. Sitten kokeilin noutoa jossa vein kapulan, sekin taisi olla ok. Sitten kokeilin sellaista että jätin kapulan Veikan ja mun väliin, tässä pikkumies meni sekaisin, tuli vaan vauhdilla mua kohti kunnes hokasi että jotain jäi, palasi sitten hakemaan kapulan :) Otettiin useampi mutta sama taisi toistua joka kerta.. Sitten tehtiin niin että mä jätin Veikan istumaan ja Kati laittoi kapulan sen eteen, no, ei sen parempi.  Mutta tämä oli tällaista kikkailua ja kokeilua. Taidan ottaa perusnoutoa vähän aikaa nyt vaan, luovutusasentoa pitää säätää suoremmaksi ainakin. Luovutusasento ei ole vielä varma eli tuppaa jäämään vasemmalle päin vinoon välillä vaikka olen palkannut vaihtelevasti eri puolilta. Lopuksi vähän puun kiertoa ja hömpsötystä leluilla.

Ihqu-Inton treenin jälkeen otettiin vielä rullailmaisutreenit. Nytkähdettiin taas asiassa vähän eteenpäin, hienoa! Kiitos Katille maalimieheilystä!

Reenien aikana naapurin Maija oli koittanut tavoittaa, olisi kysellyt lenkkiseuraa jommasta kummasta pojasta. Harmi ettei aikataulut täsmänneet tällä kertaa :(