Tänään treffattiin Anne ja Viljo, Hanna T ja Hui ja Emma ja bostoninterrieri Manu Mutalan kentällä tottiksen merkeissä. Kenttä oli aika liukas paikkapaikoin mutta pystyi siellä jotain reenaamaan. Ja saatiin ampumisetkin koirille, vähän niinkuin vuodenvaihdetta ajatellen ja muutenkin.

Veeti otti ensin pienen session juttujaan. En muista tarkkaan mitä, mutta ainakin noutoa -> ihan peruskamaa, seuraamista -> suht ok, pientä painamista ja oisko sitten ollut jotaín pari temppua ja kaukoja.

Veikka otti ekana noutoa. Ensin taas käsivarret ojennettuina annoin sille kapulan ja siitä luovutusasentoon, ok. Sitten kapula lähelle maahan, nosto ok? Sitten pannasta kiinni pitäen kapulan heitto, nouto siitä ihan jees. Autan vielä peruuttamalla ja sanomalla tuo-käskyn juuri ennen luovutusta. Pitää kokeilla omassa pihassa ilman noita apuja josko pikkumies olisi jo hokannut että pitää tulla suoraan :) Tänään huomasin pientä kapulan pureskelua edessä :( mrrrr.... siihen pitää alkaa kiinnittää huomiota. Vauhtinoutoa tekis mieli ottaa jo, mutta haluan nyt tämän luovutuksen ensin kuntoon ettei tule turhaan takapakkia sitten.

Muistaakseni sitten Veikka teki seisomista pallolla, stoppaaminen on kyllä tosi hyvä ja pysyy kanssa paikallaan :) Hienoa! Sitten lelulla hetsaamalla pari maahanmenoa, ekassa palkkasin vähän vajaasta maahanmenosta mutta toka oli hyvä. Pitää reenata sisällä naksulla tuota maahanmenoa kanssa.

Sitten seuraamista joka on kyllä edistynyt hyvin! Vähänks olin onnellinen tänään tuosta seuraamisesta. Itse pitää kyllä olla ns. kympillä mukana ja keskittynyt koko ajan :) Tärkein pointti seuraamisessa on nyt se, että Veikka ei ole yhtään mun jalassa kiinni. Silloin myös moni muu asia korjaantuu seuraamisessa. Raati katseli tänään ja totesi seuraamisen olevan hyvää. Itseäni huolestuttaa se onko Veikka suora, mutta kuulemma on :) Otin vähän erimittaisia pätkiä ja välipalkkasin nameilla ja lopussa aina sitten lelulla.

Loppuun vauhtiluoksetulo. Vapautin kyllä hieman väärässä kohdassa eli ehti vähän hidastaa vauhtia juuri kun sanoin vapautin mutta en jaksanut ottaa uudelleen. Ensi kerralla tarkempana sitten :)

Väiskin piti lähteä juoksulenkille koirien kanssa, mutta päättikin pitää lepopäivän. Jalat on kuulemma jumissa ja huomenna on ohjelmassa pitkä lenkki niin on hyvä pitää lepoa välillä :) Nyt olisi Maijalle lenkkikaveria tarjolla :)) Jos ei Maijasta kuulu mitään, niin sit pitää itse venyä metsään otsalamppu päässä koiria juoksuttamaan.

Joulun aika on mennyt mukavasti. Ihanaa joutenoloa, syömistä ja isolla porukalla yhdessäoloa. Lapsia on kiva katsella kun ne on niin touhukkaita. Tekemistä riittää lahjaksi saatujen lelujen ja pelien kanssa ja niillä on aikuistenkin kiva leikkia ja pelata lasten kanssa. Mun täytyy kyllä ryhdistäytyä itsekin kohta lenkkeilyn suhteen, sen verran on ähky olo. Etenkin suklaan syönnistä johtuvaa :) Veikka muuten söi litran verran kinkun paistolientä aattoaamuna. Siitä seurasi huono olo, oksentaminen, ripuli ja hirvittävä jano. Ahneella on tietynlainen loppu ;-))