Treenattiin Annen ja Katin kanssa tänään Tesomalla tottista. Oma fiilis ei kyllä ollut mikään paras tottiksen reenaamiseen tänään. Ennen reeneihin lähtöä olin ulkona lasten kanssa ja Heta keksi yhtäkkiä ettei jaksakaan kävellä kotiin. Heittäytyi maahan ja huusi ja kiukkusi. Loppujen lopuksi ei auttanut muu kuin kantaa se kotiin, josta seurasi hirveä hiki ja hammasten kiristys.

Reeneissä tein ensin Veetin kanssa jotain pientä palkkana iso pallo. En muista mitä kaikkee tein, mutta ainakin jotain jääviä liikkeitä tuli tehtyä.

Veikka Gustafsson otti ekana vauhtiluoksetulon. Sitten seuraamista, ensin palkkasin pelkästä sivulla olosta, sitten parista askeleesta. Sitten kokeiltiin pidempää pätkää, Kati naksutti. Itse en osaa sanoa koska se on hyvää koska mulla ei ole oikein tatsia tuohon Veikan seuraamiseen :( Tai välillä tuntuis että on, mutta sitten se taas hajoaa käsiin koko homma. Se on jotenkin niin häilyvää ja se ehtii tehdä vaikka mitä siinä. En näe Veikkaa kunnolla ja musta tuntuu että se on vinossa ja välillä tuntuu onko se ollenkaan siinä vieressä enää... No, kaippa siinä tuli jotain hyviäkin pätkiä. Todettiin (taas) ainakin että pidempää seuruuta pitää ottaa koska Veikka hamuaa lelua tietyin väliajoin. Veetin kanssa seuraaminen on helppoa kun sen tuntee koska se on hyvä, oikeastaan sen kanssa ei tarvitse kauheasti kiinnittää huomiota muuhun kuin että se ei paina :) Mutta, eiköhän se Gustafssonin seuraaminenkin siitä vielä joksikin muodostu.

Sitten naksulla vähän istumisia ja sen jälkeen istumassa pysymistä. Noutoa otettiin kanssa ja siinä tuli kaikenlaista säätöä. En muista enää mitä kaikkea siinä kokeiltiin. Ainakaan se nouto ei nyt toimi, olen ehkä alkanut kikkailla liikaa ennenkuin perusnouto on kunnossa. Taidan ottaa sisällä kuurin kapulan nostoja koska kapulan luovutuspaikka on hukassa. Sen jälkeen omassa pihassa perusnoutoa niin että osaa tuoda kapulan suoraan mulle.

Kaikenkaikkiaan tuli hinkattua liian kauan kaikkea, ei ollut kovin iloiset reenit. Oikeesti, pitäisi alkaa suunnittelemaan vähän etukäteen näitä reenejä ja koittaa saada niistä napakampia ja ytimekkäämpiä. Ottaa lyhyempiä reenejä ja vaikka sitten kaksi kierrosta erikseen. 

Sukulaispoikien reenien jälkeen otettiin vielä rullareenit, kiitos Katille taas maalimiehenä toimimisesta :) Saatiin ainakin jotain iloista reenireissun loppuun. Tultiin taas viisaammiksi rulla-asioissa ja tästä on hyvä jatkaa :) 

Iltapäivällä vietiin lapset mummulaan hoitoon ja lähdettiin Väinön kanssa jouluostoksille ja syömään kaupungille. Juuri ennen lähtöä naapurin Maija soitti ja kysyi lenkkikaveria Veetistä tai Veikasta. Maija ei päässyt ihan heti lähtemään joten hän haki meiltä talon avaimet että voi hakea Veetin kotoa. Laitoin Veetille valjaat valmiiksi päälle ja Maija haki sen sitten meiltä. Olivat juosseet 45 minuuttia ja sitten Maija oli tuonut Veetin takaisin sisälle. Vitsit mikä naapuri ja mitä palvelua! Maija on kyllä anasainnut joululahjaksi pullon hyvää punaviiniä ja jotain ihanaa suklaata :)