Eilen treenattiin porukalla Tesoman koulun kentällä. Veeti ei päässyt mukaan, koska en jaksanut ottaa sitä mutta Veikka Gustafsson reenasi sekä tottista että rullailmaisua.

Ensin otin luoksetulon eteen asti, Kati piti kiinni ennen kutsua. Vauhtia oli ja tuli suoraan ja hyvin eteen. Sitten otin pitkällä matkalla toisen vauhtiluoksetulon, vauhdista leluun kiinni ja vauhtia oli :)

Sitten noutoa vanhalla kaavalla eli ensin ojensin kapulan, sitten tiputin lähelle ja sitten heitin. Ihan jees, yhdessä perusnoudossa meinasi tuoda vasemmalle vinoon mutta jelppasin siirtymällä itse. Pitää ottaa sisällä kapulan pitämistä liikkeessä ja edessä, nyt on ilmennyt pureskelemista edessä :( Siitä on päästävä eroon, tosin saattaa jäädä pois itsestäänkin kun siirrytään taas vauhtinoutoihin myös.

Seuraamista otettiin myös ja meni hyvin :) Nyt seuraaminen myös tuntuu hyvältä ohjaajasta. Pitää alkaa treenaamaan käännöksiä sisällä naksun kanssa. Niiden pitäisi olla aika hyvällä pohjalla, mm. takapään käytön, koska tein niitä jo aika pikkupentuvaiheessa imuttamalla Veikan kanssa ja se osasi käyttää takapäätään tosi hyvin :)

Seisomista pallolla lopuksi ja hyvin menee. Tarjosi välillä kyllä maahanmenoa se kun on ollut ohjelmistossa jonkin verran nyt. Mun oli tarkoitus ottaa liikkeestä istumista valvovan silmän alla, mutta unohdin vallan. Toisella kertaa sitten.

Muiden koirien reenattua Veikka tuli vielä ottamaan rullailmaisua. Otin läheltä koko ilmaisuketjua, meni hyvin. Päästin näytölle heti kun oli tuonut rullan sivulle. Pikkuhiljaa edetään tässä, kasvattamalla rullan suussapito aikaa ja välimatkaa maalimieheen.

Kokolailla paljon tuli oltua ulkona sunnuntaina. Ensin reeneissä, sitten lasten kanssa pulkkailemassa ja illalla vielä Maijan kanssa lenkillä.

Tänään maanantaina en ole reenannut mitään. Aamupäivällä lähdin lasten kanssa HopLoppiin ja iltapäivällä Venla piti viedä kaverinsa synttäreille. Piti ehtiä ostaa lahja ja samalla kävin ostamassa Veikalle omat kunnon juoksuvaljaat. No, oisin kyllä ehtinyt reenata jossain välissä, mutta en viitsinyt. Pojat pääsi kyllä Väiskin kanssa juoksulenkille. Ne ei kyllä väsähdä noista juoksulenkeistä yhtään, tarvitsevat selvästi aivotoimintaa lenkkeilyn lisäksi :)