Aina silloin tällöin on muistunut mieleen tämä blogi jonka avasin jo alkukesästä. Päätin taas kokeilla josko saisin aikaiseksi kirjoitella tänne välillä.

Treenailtu ollaan poikien kanssa, melko epäsäännöllisesti, mutta kuitenkin. Hakua olen pyrkinyt ottamaan Veikan kanssa joka viikonloppu, Veetillä on ollut vähän lomaakin hakuilusta. Tosin se itse ei kyllä varmasti haluaisi mitään lomaa :) Veikka on edennyt kivasti haussa, lähtee hienosti suoraan hajun haun jälkeen. Viime treeneissä kokeilin ensimmäisen kerran hakea ensin kahdesta maalimiehestä hajut, ja lähetys sitten vuorotellen kummallekin. Meni ihan ok. Veikan kanssa on alkanut myös rullaharjoitukset. Sitä pitäisi nyt reenata ahkerasti, pitääkin värvätä kotijoukkoja maalimiehiksi iltaisin. Sitähän voi treenata aluksi vaikka olohuoneessa.

Tänään töiden jälkeen kävin pienellä lenkillä ja treenasin sitten Veikan kanssa tottista omassa pihassa ennen lasten hakemista. Otin ensin noutoa, joka on tosi hieno nyt :) Veikka jopa pysyi vierellä kunnes sai luvan hakea kapulan. Sitten seuraamista. Seuraamispaikka on hyvä, mutta "pään nyökyttely" ei ole hyvä juttu. Tosi vaikea saada palkattua siinä kohdassa että Veikka ei surffaa päällänsä ylös alas. Palkkasin lelulla ja toivottavasti oikeassa kohdassa (edes pari kertaa...) Sitten otin vielä puskan kiertoa, alkaa sujumaan kivasti, ja istumista. Ensin liikkeestä ja sitten istumaan jäämistä. Ai niin, ja otin myös seisomista, ilman seuraamiskäskyä. Ensin palkka stopista, sitten seisomassa pysymisestä. Hyvin meni!

Naapurin himolenkkelijiä Maija haki Veikan illansuussa lenkille. Mullahan on sellainen mahtava tilanne, että mun koirilla on kaksi kuntovalmentajaa; maratoonarimieheni Väiski ja naapurin puolimaratoonari Maija. Itse ei tarvitse paljon lenkkeilläkään, mulle jää vain pissalenkit :) Tosin näkyy myös mun vyötärössä...

Kun Veikka lähti lenkille, reenasin Veetin kanssa sisällä vähän eteen ja sivulle tuloa. Niitä pystyy tekemään vähän pienemmässäkin tilassa. Sitten temppuiltiin hyrrää, peruutusta, döööd -eli kuolemista, give me five-juttua, siksakkia ja lopuksi Veeti laittoi soimaan yhtä lasten lelua :) Oli kivaa touhuta Veetin kanssa, tosin on kämppä ja lapset vaarassa kun Veeti nostaa vähän kierroksia näistä sisäreeneistä aina :)

Lenkin jälkeen iltaruualla Veikka reenasi vielä sivulletuloja, istumisia ja istumassa pysymisiä ja maahanmenoa. Hyvin meni, taitava Veikka! Piti ottaa rullaa vielä, mutta Venla 6v. maalimies oli jo liian väsynyt, piti alkaa laittamaan lapsia nukkumaan.

Sellainen päivä. Toivotaan että ehdin ja jaksan päivittää tätä blogia jatkossa _useammin_ ;-D