Ja töihin siis. Sen verran olin lomatunnelmissa vielä, että illalla olin laittanut kellon soimaan tunnin liian myöhään, heräsin siis aamulla 7.30 jolloin olisi pitänyt jo olla bussissa matkalla töihin... Pojat jäi ilman aamulenkkiä ja muutenkin oli aika kaaosmainen töihinlähtö.

Tänään reenaamiset on jääneet pelkkään olohuonereeniin. Veetin kanssa otin kapulan pitoa ja nostoja, meni hyvin :) Sitten sivulle tuloja ja täyskäännöstä, hyvin. Sitten temppuilua; moikkaamista, siksakkia, pakittamista ja koitin opettaa uutta temppua jossa Veeti kiertää mun ympäri, etenikin jonkin verran :) Veetin kanssa on vähän riskaapelia reenata sisällä kun se kiihtyy niin hemmetisti että on huonekalut vaarassa ja lapset kanssa jos sattuvat tulemaan lähelle. Lisäksi on omat käsivarret mustelmilla kun se puree mua kuumetessaan :-/ Puhumattakaan siitä että sormet lähtee makupalojen mukana, arrgh ja auts.

Veikka reenasi kapulan pitoa ekaksi. Piti hyvin eikä kertaakaan pureskellut, välillä vedin kapulaa ja palkkasin kun kiristi otetta. Sitten otettiin kapulan nostoja kapula mun ja Veikan välissä, naks ja palkka välittömästi kun tuli eteen istumaan. Sitten vielä olohuoneen maton mittaisia "noutoja" ja palkka välittömästi kun tuli eteen istumaan. Tuli jokaikisessä kapulan tuonnissa suoraan ja niin nopeasti kun nyt vaan tuolla matkalla voi tulla :) Hyvä Gustafsson! Tuohon eiliseen bloggaukseen unohdin muuten laittaa kiitokset Arja Heiskaselle ja Katja Kiviaholle noutoon liittyvistä vinkeistä, keskustelusta ja tsemppauksesta, joten kiitos! :)

Sivulletuloja otettiin eri suunnista ja naksautin vain hyvät ja suorat sivulletulot, niitä tuli mukavan paljon :) Maahanmenoa naksuttelin kanssa, käskysanaa mukaan liittäen. Oli hyviä maahanmenoja, mietiskelin mahtaako sen suoritustapa olla Veikalla paras mahdollinen mutta kaippa se on.

Väiski ja lapset lähti katselemaan Pyrinnön koripallopeliä. Nyt äkkiä sohvalle makaamaan kun saa olla ihan rauhassa yksin kotona, se on aika harvinaista!