Eilen reenattiin maneesilla.

Veikka aloitti. Noutoa ekana jotta saatiin höyryjä pois seuraamisreeniä varten. Noudossa palkkasin ekassa heti kun lähti tuomaan kapulaa, tokassa vähän myöhemmin, kolmannessa vielä vähän myöhemmin (joskin tässä tuli palkattua kun aavistuksen hidasti...) ja neljännen otin eteen asti palkaten välittömästi eteen istuttua. Oli hyviä ja nopeita noutoja, kaippa tuo yksikin, jossa tosiaan palkkasin kun hidasti vähän.

Seuraamista sitten. Kokeilin ensin lelu kainalossa, mutta en saanut aikaiseksi sellaista kuin haluan. Sitten lelu kädessä, ja alkoi toimia. Kerrankin muistin että maneesissa on peilit, ja sain itse vilkuiltua sieltä miltä se seuraaminen näyttää. Otettiin yksi juoksuseuraamispätkäkin, meni loistavasti!

Liikkeestä istumisia namilla monta toistoa peräkkäin avuilla ensin, sitten yksi lähes avuitta ja taas monta avuilla. Jalka-apu tuntuu toimivan hyvin, nyt vaan kättä häivyttämään.

Maahanmenot eivät toimineet tänään. Ohjaaja oli ihan kuutamolla... syy siis yksin ohjaajan. Harjoittelu olohuoneessa jatkukoon, sitten vasta siirretään ihmisten ilmoille =)

Luoksetulot hyvät ja nopeat, en nyt muista montako vauhtia ja montako eteen tuloa, mutta hyvin meni. Kokeilin sitten sellaista että käskin Veikan maahan, Hanna T piti liinasta kiinni Veikan takana, kutsuin ja samalla Hanna pikkuisen jarrasi liinalla, sitten päästi tulemaan luoksetuloon. Tuli lujaa ja palkkasin vauhdista.

Veeti reenasi kanssa ensin noutoa kevyellä kapulalla. Palkkasin ekan vauhdista, sitten otin pelkkiä kapulan nostoja palkaten niistä heti eteen istuttua. Yksi perusnouto myös, oli nopea ja hyvä :)

Sitten seuraamista. Olin jo vähän sillä asenteella että huh huh, kauankohan tätä hinkataan että saadaan edes jotain hyvää aikaiseksi, mutta Veetihän olikin ihan sikapätevä! Paikka oli juuri hyvä, eikä tarvinnut keskeyttää montaakaan kertaa homman mennessä väärin. Jes! Taaksepalkkaus on hyvä.

Yksi liikkeestä istuminen otettiin, hemmetin nopea oli. =)

Sitten taas seuraamista. Oli edelleen hyvä, otettiin myös juoksuseuraamista joka myös hyvä, ei tietoa jäävien ennakoinnista. Sormet meinasi taas lähteä makupalojen mukana, mutta kestän sen kun seuraaminen on niin sikasiistiä nyt! Aina seuraamisession jälkeen myös lelupalkka tuli.

Loppuun Veetille temppuilua ja luoksetuloja läheltä. Tuli kyllä hyvä mieli näistä reeneistä <3 Saa nähdä miksi muuttuu kun taas alan ottaa jääviä seuraamisen yhteyteen. Täytyisi pitää järki päässä reenatessa että saa sen asian tasapainoon.

Veikka reenasi vielä rullaa kun muut koirakot olivat reenanneet. Taina ja Hanna olivat maalimiehinä. Meni tosi hyvin, yhden kerran tiputti rullan sivulla ollessaan ennen näytölle lähetystä, joten se uusittiin. Muuten on ajatus mukana hienosti asiassa. Matkaa pidennetään nyt pikkuhiljaa ja muistetaan ottaa molempiin suuntiin sitä rullan tuomista. Juu.

Eilen vain Veikka pääsi Väiskin kanssa juoksemaan. Veeti ontui oikeaa etujalkaansa aamun metsähonkotuksen jälkeen =( en sit antanut sitä juoksemaan. Veikka oli muuten juossut paljon nätimmin kun oli yksin, vain yhden kerran oli yhtäkkiä singahtanut jonnekin ojaan. Kun Väiski ja Veikka tuli lenkiltä, vein Veetiä vähän kävelylle (ja osan lenkistä myös juoksin!) katsoakseni ontuuko vielä, ei ontunut onneksi. Eikä ole ontunut tänäänkään. Tänään ei ole ollut tarjolla juoksulenkkiä, Väiski on kamalassa flunsassa ja Maija ei ehtinyt tänään.

Olin vielä tänään kotona Hetan kanssa ja siksipä ennen aamuruokaa reenasin Veikkaa olohuoneessa Hetan katsoessa Myyrää. Otin sivulle tuloja, edistyy. Pitää vaan olla tarkkana että palkkaa vaan hyvät. Vauhti siinä ei vielä ole mikään kova, mutta tekniikka on nyt pääasia tässä vaiheessa. Otettiin myös eteen tulemisia makupalalla, hyvin. Sitten maahanmenoa ensin namilla ja sitten lelulla. Meni paremmin kuin maneesilla, yllättäen... =)))