Tänään en ehtinyt olla töissä kuin pari tuntia kun tuli soitto että Heta oksentaa hoidossa Otsan rypistys Ei muuta kuin hommat seis ja hakemaan kotiin naperoa. Reppana, oli kyllä tosi huonovointinen ja väsynyt. Pesutoiminpiteiden ym jälkeen mentiin päiväunille ja nukuttiin yhdessä kolme (!) tuntia. Teki kyllä hyvää äidillekin.

Illalla ennen ruokien antamista reenasin molemmilla pojilla vähän olohuoneessa.

Veeti reenasi seuraamista, uskon että se korjaantuu taas kerran ihan hyväksi. Liikkeestä istumista otettiin kanssa, se on kyllä Veetillä hieno! Olen tarkoituksella ottanut sitä paljon, lähes aina reeneissä. Lisäksi palkkaan siitä lähes aina reeneissä. Sitten vielä sivulle siirtymisiä pari. Meni hyvin tämä pikkureeni Hymy Veeti on aina niin tosissaan ja tohkeissaan Pusu Ihqu se on sekin!

Veikka meuhkasi ulkona Veetin reenin ajan. Pitää alkaa varmaan telkeemään se yläkertaan johonkin huoneeseen sillä aikaa kun reenaa Veetiä. Tosin ei tiedä mitä kivaa se saa siellä aikaiseksi sillä aikaa.

Veikka reenasi ekana noutokapulan pitoa, luovutusasentoon tuloa ja kapulan nostoa. Kaikki meni loistavasti! Hyvä Gustafsson! Kapulan pyöräyttämisestä ei ole nyt ollut tietoakaan, toivottavasti myös pysyy poissa.

Sitten reenattiin edestä sivulle tuloa. Edistyy kyllä tämäkin juttu,  lisää reeniä vaan. Huomenna tulee kanssa olkkarireeniä kun olen kotona Hetan kanssa niin pitää silloin reenata taas näitä.

Lopuksi otettiin vetolelulla maahanmenoja. Oli nopeita ja hyviä. Vetolelu on paras tässä, mun mielestä lelulla maahanmenot on vielä nopeampia kuin namilla, vaikkakin namillakin on tehnyt hyvin.

Kävin itse tänään pienellä lenkillä poikien kanssa kun aikataulut eivät sopineet kummankaan himolenkkeilijän kanssa yhteen. Oli kyllä mukavaakin käpötellä lumisateessa. Ihan hihnalenkillä oltiin kun en jaksanut lähteä metsään asti.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä kuutamoreenaamaan maneesille. Siellä voisi ottaa Veikan kanssa rullareeniä kun siellä on tilaa tehdä sitä.