Käytiin Väiskin kanssa viettämässä pitkä viikonloppu Dublinissa. Oli ihanaa, leppoisaa joutenoloa joka on pienten lasten vanhemmille harvinaista herkkuaHymy Täällä Suomessa oli sillä aikaa tullut aika karseat pääkallokelit Otsan rypistys, ei paljon houkuta lenkkeily eikä reenaaminen tuolla ulkona.

Tiistaina oltiin Veikan kanssa maneesilla reenaamassa, kiitos Hanna T:lle kyydistä! Veeti joutui jäämään kotiin kun se ei mahtunut kyytiin. En kyllä enää tarkkaan muista mitä reenasin Nolostunut. Sen muistan että nouto oli ainakin tosi hyvä! Otin ensin vauhdista palkkaamisen ja sitten koko noudon. Luoksetulo Hannan pitäessä alussa kiinni, otin eteen asti. Videolta katsottuna oli ihan vinossa mun edessä ja siitä sitten iloisesti palkkasin sen... Seuraaminen ei ollut niin hyvää kuin viimeaikoina on ollut. Pää nyökytti ja kyseli palkkaa välillä. Videolta katsottuna palkkasin kuitenkin oikeassa kohdassa (ihme..). Lopuksi paikallamakuuta toisten reenatessa, vapautus namipurkille ja lelulle siitä.

Keskiviikkona reenattiin pikaisesti Hannan kanssa Ylöjärven kirjaston takapihalla. Veeti otti ensin noutoa, ok. Seuraamista-> Hanna T kehui hyväksi mutta aavistuksen taaempana saisi olla mun makuun. Sitten jotain puskan kiertoa ja eteen tuloa ja vauhdista palkkaamista vaihdellen. Veeti oli hyvä ja vauhdikas, ihana itsensä siis :) 

Veikka otti luoksetulon eteentuloa, Hanna piti kiinni, lelupalkka. Tulee ainakin vauhdilla, mutta törmää jonkin verran. Tiedä häntä tuleeko ongelmaksi vai meneekö ajan myötä pois. Sitten seuraamista, joka oli vielä huononpaa kuin tiistaina maneesilla. Ei toki mikään katastrofi, mutta ei sellaista kuin pitäisi. Pitää alkaa taas itse keskittymään paremmin ja kokeilla lelupalkkaakin jossain vaiheessa. Noutoa lopuksi vauhtinoutona, hyvin meni, vapautus eri kohdista.

Tänään reenasin sisällä. Veeti otti kapulan nostoja, sivulle tuloja, temppuja ja kaukoja. Veikka otti seuraamisen käännöksiä, erityisesti vasemmalle. Naksutin takaosan käytöstä. Sitten kapulan pitämisiä, tuo eteen vähän miten sattuu välillä mutta ei pureskele. Vahvistan Pidä-käskyllä kun on tuomassa eteen kapulan. Liikkeestä istumista ja maahanmenoa otettiin kanssa, hyvin siihen nähden missä vaiheessa nämä vasta ovat. Luoksetuloa myös namilla, tuli hyvin ja suoraankin kai :)

Sellaista pientä säätämistä. Toivottavasti lauantaina ei tule paljon pakkasta että pääsisi hakuilemaan!!