Vuosi vaihtui meillä mukavasti kotioloissa. Naperoita oli talo täynnä, joten menoa ja meinikiä riitti. Koirat eivät reagoineet raketteihin mitenkään, Veetistä sen jo tiesinkin mutta Veikalle tämä oli ensimmäinen vuodenvaihde. Mutta eipä se tosiaan välittänyt paukkeesta yhtään.

Pojat kävi vuoden ensimmäisellä juoksulenkillä Väiskin kanssa ja sitten melkein heti lähdettiin Veikan kanssa Mutalaan reenaamaan Hanna T:n ja Huin kanssa. Veetiparka joutui jäämään kotiin taas, lupasin kyllä sille että otan sen ensikerralla mukaan, ihan varmasti :)

Veikka reenasi kaksi kierrosta. Ekassa pelkkää noutoa jossa käytin erilaisia palautuksen vauhdituskeinoja. Ensin pakenin heti kun lähti tulemaan kapulan kanssa, sitten pakenin vähän myöhemmässä vaiheessa, sitten en paennut mutta toistin tuo-käskyn ja palkkasin vauhdista. Vauhtia oli kivasti kyllä nyt. Mun piti toistaa se tuo-käsky kaikissa, mutta unohdin sen...

Väliajalla Huin treenatessa Veikka sinkoili ympäri autoa, huh huh... Häkkisysteemi oli otettu pois ja Veikka pääsi takapenkille, etupenkille, turvaistuimeen, raapimaan sivuikkunaa, laittamaan vilkun päälle, laittamaan tuulilasinpyyhkimet päälle, laittamaan auton ovet lukkoon...Ei siis enää kentälle ilman häkkiä.

Toisessa sessiossa otettiin luoksetulo, palkkasin vauhdista, hyvin. Sitten seuraamista joka on siis loistava nyt! Jiihaaa, olen niiiin onnellinen tästä. Alussa koitti vähän painaa, mutta laitoin homman seis ja uudelleen. Naks ja palkka kun ei painanut. Hanna T sanoi että pysyy koko ajan suorana, pään asento hyvä ja ei nyökytä :)

Sitten ampuminen, leikin Veikan kanssa ja Hanna ampui. Sitten liikkeestä istumista, koitin vähentää apuja ja tuli ihan hyviä istumisia lähes ilman apuakin. Ensi kerralla annan naksun kaverille ja saa naksuttaa hyvät istumiset niin ei tarvitse itse keskittyä siihen niin paljon. Seisomista pallolla, hyvin. Lopuksi vaan leikittiin ja pidettiin kivaa.