Päivä aloitettiin mukavasti hakureeneillä. Siinä saikin samalla kivan kuntoharjoittelun kun tarpoi tuolla järkyssä hangessa metsässä. Sulais nyt hitsi vieköön jo pois....

Veikka otti kaksi kierrosta. Ekassa kaksi hajunhakua, hyvin. Tokassa lähetykset samoista paikoista valmiille maalimiehille, hyvin. Hyvin meni siis reenit. Huomenna reenataan samassa paikassa, ja otan valmiina samoihin paikkoihin ukot. Ihqu Veikka, maalimies on sen mielestä ehkä paras asia maailmassa! Ihan sama missä minä olen kun se löytää ukon.

Veeti toimi virallisena alueen tallaajana, mutta ei tällä kertaa päässyt hakuilemaan. Kun tultiin kotiin, leikkasin Veetin tassukarvoja ja sitten se lähti Väiskin kanssa juoksemaan. Ei ole kiva kun Veetillä tarttuu tassunpohjiin lunta ja sit se pysähtelee narskuttamaan niitä pois. Maratoonarin reeniohjelmaan ei taida kuulua pysähteleminen kesken lenkin.

Kun Veeti lähti lenkille, käytin ajan hyödyksi ja reenasin olkkarissa tottista Veikan kanssa. Otettiin sivulletuloja, kivasti siirtyy nyt edestäkin. Välillä pomppaa kyllä jonkin verran. Sitten seuraamisen käännöksiä vasemmalle, meni kivasti. Aika tehokkaasti alkoi ylityöskentelemään kun pyörittiin tuossa olohuoneen matolla vaan ja tila ei ole mikään suuri, ennakoi käännöksiä siis. Mutta ei se mitään, pääasia että osaa käyttää takapäätään :) Maahanmenojakin otettiin muutama, naksuttelin eri suunnista niitä, ei siis vain sivulla ollessa. Nopeita oli, ja yllättäen ei ennakoinut niitä. Kiva pikkureeni sisällä ja loppupalkaksi ruoka. Paikallamakuuta unohdan aina reenata :-/ Nytkin olisi ollut hyvä sauma reenata sitä.

Kohta lähdetään retkelle koko perheen voimin, makkaranpaistoa, mäenlaskua ym. Kivaa!