Töiden jälkeen käytiin poikien kanssa jäällä lenksulla. Pojilla olikin vallan mukava reissu, kun seuraamme liittyi 7kk:n ikäinen vesikoiran pentu. Emme siis tunteneet tuota pentua aiemmin, se karkasi omistajaltaan meidän luokse ja omistajakin päätti sitten jäädä meidän kanssa kävelemään. Veikka erityisesti päästeli jäällä sen pennun kanssa oikein kunnolla.

Illalla lähdettiin lasten ja koirien kanssa Lamminpään koulun pihaan, treffattiin taas Hanna, lapset ja Hui siellä reenien merkeissä.

Huisku reenasi ekana ja oli tosi pätevä taas kerran <3 Huiskun loppureenin aikana hain Veetin autosta ja Veeti toimi Huille parina kun Hui reenasi paikallamakuuta. Veeti otti seuraamista nakkipalkalla, erilaisia pätkiä ja erilaisia vauhteja. Hyvältä tuntuu nyt tuo seuraaminen, voi kunpa se pysyisikin tuollaisena!!! Mutta, ne vihreet tulee ehkä sitten kisatilanteessa esiin, hope not. Yksi liikkeestä istuminen otettiin, hieno oli. Sitten luoksetulo, joka oli ihan jees, mutta haluaisin että se tulisi nopeammin loppuun asti. On siis alkanut hidastaa liikaa lopussa. Jäin sitten hinkkaamaan tätä...eikä se siitä oikein miksikään muuttunut. Puun kierrolla tuli tosi lujaa loppuun asti, mutta suorilta ei :( En tiedä mitä tekis, vai antaisko olla. Ärsyttävää se kuitenkin on, mutta pitäisi muistaa pysyä taas coolina eikä tehdä liikaa numeroa tästä.

Veikka aloitti luoksetuloilla, se sentään tulee kovaa! Mutta Veikka ei käytä silmää sillälailla kuin Veeti on aina käyttänyt. Sitten otettiin seuraamisen käännöksiä namilla, tarvitsi vieläkin kättä apuna, jossain kohden häivytin käden selän taakse ja teki ihan hyviäkin niin. Veikan keskittyminen ei ollut tänään ihan parasta, kirmaavat lapset kiinnosti vaikka yleensä ei. Otin myös "ylikäännöksiä" eli 90 asteen jälkeen vielä toinen käännös. Sitten suoraa seuraamista, Hanna sanoi että lähdöissä takapää eli vähän omaa elämäänsä mutta rauhottui sitten. Veikka oli kyllä aika kierroksilla mun mielestä, liittyy varmaan tähän liikunnan vähyyteen jne. Yhden seuraamisen keskeytin kun alkoi painaa ja tulla liikaa eteen, näitä ei pahemmin ole ollut, mutta nyt oli ja johtuu varmaan tuosta että oli hieman liikaa virtaa. Liikkeestä istumisia tehtiin myös, namipalkka. Lopussa leikittiin vaan, ja yllättäen toi mulle lelua vedettäväksi muutaman kerran <3

Vähän diipadaapaa oli tänään tuo reenaaminen, siis ohjaajan osalta. Ei ollut ihan paras vire koko hommaan ja otti aivoon ne Veetin luoksetulot. Nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan noita reenejä kanssa, pistää oikein lapulle, tuo ei johda mihinkään että menee vaan kentälle koiran kanssa ja tekee jotain. Jos ottaisi vaikka BH:n tavoitteeksi tai se tokon alokasluokan, tulisi ihan eri ote koko hommeliin, kai.

Meidän reissulaiselta on tullut tekstareita sieltä Eilatista. Juoksulenkkiä on vedetty, kuolleessa meressä lilluttu ja delfiinien kanssa ollaan menossa sukeltamaan. Kuulostaa hienolta! Laskin, että noin 47 tunnin kuluttua Väinö saapuu Suomeen...