Eilen reenattiin Hannan ja Huin kanssa ja tänään kävin yksin reenaamassa Tesoman koulun kentällä ennenkuin hain tytöt hoidosta.

Eilisistä reeneistä jäi päällimmäisenä mieleen Veetin liian hidas luoksetulo ja se että Veikka toi mulle patukaa leikittäväksi! Waude! Veikkahan on kova poika viilettämään ympäri kenttää lelujensa kanssa eikä juuri palauta niitä. No, tennispallon se tuo koska tietää että saatan heittää sen uudelleen, isoa palloa tuo jonkin verran, narupalloa ei koskaan, vetolelua ei koskaan, mutta patukan se toi. Hienoo :) Mä en ole koskaan osannut leikkiä koirien kanssa enkä palkata niitä leluilla sillain "oikeasti". Silloin kun Veeti oli nuori, ajattelin tehneeni jonkun elämää suuremman virheen, sekun ei edes antanut kiinni mulle kentällä. Muistan eräänkin talvisen reenisession Niihamassa kun Veeti juoksi ja juoksi ja juoksi onnellisena lelu suussa pitkin lumivalleja eikä antanut mulle kiinni. Oikeesti, oli tippa linssissä ja ajattelin että tästä ei tule koskaan mitään...no, on tullut :) Veetille seurasi tuon ikimuistoisen reenisession jälkeen sitten liinakuuri, jota kestikin aika kauan. En siis ole huolissani tuosta Veikan rilluttelusta, ainakin se saa mieleistään palkkaa :) Mutta positiivista siis että eilen leikkiminen oli erilaista ja se leikki jopa minun kanssa :)

Tänään otin ekana Veetillä. Yllätys, yllätys, luoksetuloa :) Ensin kaksi pitkältä matkalta, molemmat ok. Saisi siinä olla raivoa enemmän, mutta ihan jees näinkin. Jossain vaiheessa olen tehnyt jotain ihmeellistä kun se on hidastunut, ehkä se on tullut siinä vaiheessa kun koulutin pois sitä että ei tarvitse sujahtaa koulutusliivin alle luoksetulossa :)))) Ideoita nopeuttamiseen otetaan vastaan?? Vauhdista palkkaaminen lelulla ei ole toiminut Veetillä, koska sillä on silmää sen verran että se hidastaa kun alkaa tuijottaa lelua, joten älkää sitä ehdottako ;-P Vai pitäskö niitä ottaa niin tuhottomasti että se "ylikouluttautuisi" pois siitä silmän käytöstä??? Vai pitäskö lakata ajattelemasta koko "ongelmaa" ja porskuttaa vaan, niin ne on monet muutkin asiat korjaantuneet.

Lisäksi Veeti otti tänään jääviä. Kaikki otettiin kisajärjestyksessä, kaikista tuli palkka, ja kaikki meni loistavasti! <3 Loppuun maalinkiertoa ja siitä luoksetuloa, tuli vauhdilla :)

Veikka otti seuraamista, palkkasin taas ensin kuitenkin sivulle tulosta kun tuli niin napakasti ja täpinöissään. Jossain vaiheessa sillä oli tosi hukassa tuo että voisi tulla sivulle esim seuraamisen aloittamisessa, mutta nyt se tarjoaa sitä ihanasti. Seuraaminen oli hyvän tuntuista, takapäätä en pysty sanomaan tietty. Otin loivaa kaarrosta vasempaan, turvallisuussyistä eli ettei takapää ainakaan ole vinossa ulospäin.

Sitten liikkeestä istumista ilman apuja, oli tosi hyvä <3 Yksi istuminen myös istumaan jäämisen kera, kävin kääntymässä pienen matkan päässä. Sitten maahanmenoja, ja ennakoi niitä ihan kympillä. Ei meinannut ekan maahanmenon jälkeen päästä eteenpäin kun nytkähteli koko ajan maahan. Otin niitä kuitenkin, ja oli nopeita, patukka palkaksi. Yksi seisominen otettiin kanssa, hieno ja pallo lensi :)

Loppuun kanssa maalin kiertoa, vapautin joka kerta narupallolle vauhdista.

Tänään patukkaleikki ei enää ollutkaan ihan eilisen veroista. Oli kyllä enemmän lääniä paahtaakin lelujen kanssa että liekö sekin innostanut siihen juoksemiseen. Pitäisi käydä omassa pihassa leikkimässä enemmän, siinä ei pääse sillain paahtamaan. Olen miettinyt liinakuuriakin kyllä, mutta en ole saanut aikaiseksi/päässyt siihen fiilikseen vielä ainakaan. Tilanne ei todellakaan ole niin paha kuin Veetin kanssa oli, joten ehkä annan olla. Tulee se sentään mun luokse kutsuttaessa :)