Olipas kiva aamupäivä tänään :) Lähdettiin tyttöjen ja koirien kanssa kyäilemään Hannalle Antaverkkaan. Laurakin saapui sinne ja oli mukava turista samalla kun söimme vatsat täyteen Hannan tekemään ihanaa kanaruokaa. Ja kaffeet vielä päälle -njam! Lapsista oli taas kivasti seuraa toisilleen.Pikku Eemeli hurmasi meidän tytöt niin, että kotona sitten leikkivät nukella ja nukenvaunuilla ja hoitivat "Eemeliä" :)

Ihan reenaamatta ei tietenkään oltu ;-) Hannan pihassa reenattiin tottista lasten toimiessa häiriönä :)

Veikka teki ensin yhden luoksetulon jossa palkkasin vauhdista. Sitten tehtiin seuraamista, ja pientä poikittamista oli havaittavissa. Hanna kuvasi videolle ja sieltä katsottuna se poikittaa kyllä, mutta ihan vähän. Pitää alkaa ottamaan makupalalla pätkiä erimittaisia ja lopussa palkata lelulla sitten. Lelu se on mikä aiheuttaa tuota ja se että kierrokset nousevat. Pitää muistaa myös palkata ulospäin. Ei tuo paha ole tuo poikitus, mutta ei kannata viljellä sitä enempääkään. Sitten liikkeestä istumisia, oli ihan jees. Erityisesti viimeinen taisi olla suber, ja siitä monta lihapullan palaa palkaksi :) Maahanmenoja tehtiin kans, ja ennakoi aika tehokkaasti taas eli heittäytyi maahan vähän väliä kun kävelin eteenpäin. Otin silti ja oli hyviä, yhdessä palkkasin vaikka etupää jäi vajaaksi.  Sitten ei tehty kai muuta, leikittiin vaan. Laura mainitsi että Veikka on aika pentumainen -ja niin se onkin! Yhdessä todettiin että se on HÖNÖ ;-P

Veeti otti luoksetulon ekana. Oli hyvä että Hanna kuvasi, koska eihän se luoksetulo videolla näyttänytkään miltään huonolta! Oli siinä voimaa kivasti, tosin saisi tulla nopeammin loppuun saakka. Olen niin kriittinen että mikään ei tunnu taas kelpaavan ;) Sitten seuraamista, naksutin sitä että pysyy vasemman jalan askeltaessa koko ajan oikeassa paikassa. Vaikea selittää näin, mutta meni ihan hyvin kyllä. Palkka taakse, makupala ja lopussa aina lelu. Sitten otin vielä luoksetuloa, vapautin vauhdista. Tarkoitus oli vapauttaa heti käskyn jälkeen mutta olin unessa enkä muistanut vapauttaa kun vasta vähän ajan jälkeen.... Uusinta ja sit vapautin heti. Pitää miettiä ottaisko kuitenkin vaan noita, vaikka mulla on sellainen fiilis ollut aina et ei se Veetiä nopeuta. Siihen loppuosaan pitäs saada vauhtia.

Veikka tuli vielä muiden jälkeen ottamaan noutoa. Ekassa palkkasin heti kun nosti kapulan, toka perille asti ja kolmas kun toi jonkin matkaa. Kiva asenne oli ja vauhti Hönöllä. Sitten veljekset pääsivät pihaan vähän honkottamaan ja Venla leikki niiden kanssa kahdella narupallolla.

Oli kyllä tosi hyvä että Hanna kuvasi reenejä. Kiitos siitä! Oli myös kiva nähdä Glendan tottista, siinä on kyllä säpäkkä rouva :) Ihqu!

Huomenna jatketaan reenaamista ja Taina ja Ipakin liittyvät seuraan :)

Nyt lähden toimittamaan hammaskeijun tehtäviä. Venlalta irtosi aamulla hammas ja se laitettiin vesilasiin ikkunalle että kuunvalo loistaa siihen. Näin hammaskeiju tietää tulla hakemaan sen hampaan. Voi noita lapsia ja lapsenuskoa Pusu