Iikan kanssa treffattiin tänään ja otettiin hajunhakemisia kummankin koiralla.

Veikka otti neljä. Tänään meni tosi hienosti kaikki! Olin itse hyvin kartalla missä maalimies on ja laitoin hajunhakemisen aikana matkan varrelle merkin, jotta osasin palata takaisin samaan paikkaan mistä lähdettiin. Tänään kävi myös mukava tuuli josta oli hyötyä reenatessa :) Kolme pistoista ylitti polun jossa kulkee paljon ihmisiä eli oli oikein kunnolla hajustettu polku, mutta se ei aiheuttanut mitään ongelmia. Mukavaa, että tuli tällainen lisämauste reeniin :) Eka ja viimeinen maalimies palkkasi makupaloilla ja isolla pallolla, kaksi muuta pelkillä makupaloilla. Näitä pitäisi nyt saada reenattua tasaisin väliajoin, jotta pääsisi asiassa eteenpäinkin joskus. Tähän kun ei tarvitse kuin yhden tai kaksi maalimiestä, niin näitä voi reenata pienelläkin porukalla.

Veeti luuli pääsevänsä kanssa hakuilemaan, sen verran se kävi kuumana kun hain sen autosta. Tällä kertaa kuitenkin tehtiin vain "hanskatemppua" eli pudotetun esineen noutoa. Otin avoimen luokan matkalta, se kun olisi se seuraava tavoite lajissa. Iikka leikki tuomaria eli patsasteli pudotuspaikan paikkeilla. Virittelin kuten tavallista ja Iikan merkistä lähdettiin suoritukseen. Seuraaminen oli ihan jees, mutta hanskan hakemiseen ei voinutkaan lähteä Yllättynyt Tätä ei ole reenattu aikoihin, mutta kuvittelin sen muistavan homman kyllä, en tiedä mikä jumi tuli. Lähdettiin kävelemään hanskaa kohti ja sitten se sieltä löytyikin. Leikittiin, ja jätettiin hanska uudestaan pudotuspaikalle, takaisin lähetyspaikkaan ja sitten lähti hienosti hakemaan :) Ja toi vauhdilla. Otettiin koko suoritus samalla avo-matkalla uudestaan toiseen suuntaan ja nyt ei ollut mitään ongelmia hommassa, haki ja toi vauhdikkaasti <3 Voisi ottaa ohjelmaan nämä nyt kun näitä voi reenata lumellakin.

Käytiin vielä pienellä metsälenkillä ja sitten kaupan kautta vapauttamaan pappa lapsenvahtivuorosta.

Nyt mitataan Venlan kuume, ja sen jälkeen katsotaan lähdemmekö Niihamaan agikiitokisoja seuraamaan. Lapsillakin alkaa kyllä seinät kaatumaan päälle, tekisi hyvää päästä vähän ihmisten ilmoille :)