Olosuhteiden pakosta tänään otettiin vaan olkkarireeniä. No, olisin kyllä voinut mennä omaan pihaan reenaamaan, sen aikaa lapset olisivat pärjänneet keskenään, mutta en viitsinyt mennä.

Veikka reenasi sivulle tuloja eri kulmista, meni kivasti. Välillä pomppasi mutta en palkannut niitä, vaan piti hivuttaa hienosti sivulle ja tulla suoraan. Palkkasin tarkoituksella vielä ulospäin, jotta tuli oikein kunnolla suoraan ja kun mulla ei ole olohuoneessa mitään kokoseinän peiliä josta tarkistaa se suoruus ;-P Maahanmenoja nakkipalkalla kanssa, meni nopeasti maahan, kiva! Liikkeestä istumisia myös, ensin tarjosi sitä maahanmenoa vaikka annoin "sit"-käskyn, mutta ihmekös tuo pikkumieheltä kun on niin tohkeissaan. Otin sitten yhden sit-liikkeen avulla ja kehuin ja palkkasin monella nakkipalalla. Tästä lamppu syttyi ja Gustafsson hokasi mitä piti tehdä, sitten istumiset olikin nopeita ja hienoja. Yksi otettiin loppuun myös istumassa pysymisen kera, hyvin pysyi ja oli ihan levollisen näköinen. Loppureeniin otettiin paikallamakuu. Aika ei ollut kuin ehkä kaksi minuuttia, kävin palkkaamassa kaksi kertaa välillä kun katsoi minuun päin. Lapset huolehtivat häiriön pitämisestä mutta Veikka pysyi hyvin! Palkaksi sai ruokakuppinsa ja pysyi hyvin vieläkin vaikka hain se keittiöstä ja kävelin sen luokse ruuan kanssa :)

Veeti tuhosi lopullisesti takkahuoneen portin Veikan reenin aikana. Kuiva puu meni rits ja räts vaan kun se rouhasi kiinni siihen. Ei haukkunut eikä vinkunut, huomasin vasta puun rutinasta että bye bye-portti... Väiski tykkää kun se koitutuu Eilatista -pääsee heti nikkarointihommiin Viaton Paikkailin porttia kompostikehikon paloilla ja nippusiteellä jotta Veikka pysyisi siellä takkahuoneen puolella kun olen töissä. Sen mielestä oli tosi nastaa kulkea siitä syntyneestä portin aukosta, meni siitä monta kertaa ja iski myös hampaansa niihin loppuihin puunsälöihin. Toivon todella että se pysyy siellä takkahuoneessa, en uskalla edes kuvitella missä kunnossa kämppä on jos se pääsee vapaaksi Veetin kanssa tänne.

Veeti otti pelkkiä luoksetuloja tai siis eteen tulemisia siltä matkalta kuin nyt meillä pääsee. Kivasti tuli, laminaatti parka kun se suti. Laitoin sitten käytävämattoa alle lisää, ja ei sutinut enää.  Ruokakuppi tuli palkaksi viimeisestä luoksetulosta Pusu 

Naapurin Maijan piti pitkästä aikaa hakea pojat lenkille, mutta soitti sitten että on kamalassa flunssassa. Pikaista paranemista Maijalle!!! t. Veeti ja Veikka Viaton