Aamupäivällä reenattiin hakua ja tottista Nokian majan maisemissa. Tainan ja Ipan kanssa treffattiin aiemmin aamupäivällä ja otettiin hajun hakemisia. Maasto oli tosi kiva ja uusi. Veikka otti neljä ukkoa. Eka hajun hakuna ->ok. Tokassa se näki kun maalimies maastoutui, lähetin sen suoraan hakematta hajua ja ok pisto oli sekin. Kolmannessa se lähti vähän sillä vauhdilla kuin olisi jäänyt joku vaihde päälle. Ilmeisesti tuon edellisen piston näköärsyke aiheutti sen. Haettiin haju, maalimies oli hyvin piilossa onneksi eli ei voinut löytää silmillään. Pisto oli hieno ja suora. Halusin ottaa vielä yhden kun jäi paha fiilis tuosta rynnimisestä ja tokan piston silmän käytöstä. Maalimies oli taas tosi hienosti piilossa, kuljettiin kohti maalimiestä ja lähetin kun nosti nenäänsä eli haistoi maalimiehen. Hyvä reeni oli, kiitos Tainalle maalimieheilystä! Opittiin taas pari asiaa ensi kertaa varten, katsotaan valmiiksi maalimiehen paikat ja otetaan radiopuhelimet mukaan.

Sitten tottista.

Veeti tuli ekaksi koska se ei päässyt hakuilemaan :) Veeti otti ekana luoksetulon, tuli hyvällä vauhdilla ja vapautin vauhdista leluun. Leikittiin oikein kunnolla palkaksi. Sitten seuraamista, ihan ok paitsi että kentän päässä ollut eteenmenopalkka aiheutti pieniä teknisiä ongelmia ;-P Seuraamisen jälkeen sitten se eteenmeno. Ja loppuun piilonkierrolla luoksetulo, tuli lujaa eteen asti. Äijämäiset leikit loppuun ja hyvä fiilis molemmilla <3

Veikka otti seuraamista, välillä vähän takapää aurasi. Paska homma nyt tuo. On ainakin oltava sikatarkkana että ei palkkaa siitä. Seuraamista pitää ottaa siis vain valvovan silmän alla, peli seis jos auraa ja uusi aloitus. Vasemmalle käännökset mukaan ohjelmaan nyt kanssa jotta vahvistuu sitäkin kautta tuo takapään oikea paikka. Hyppyä otettiin kanssa. Kokeilin ensin itse hyppyyttää, mutta ei onnistunut, puri mua ja ääntä rupesi tulemaan aikalailla. Sitten Tainan kanssa kutsuna. Hyvin hyppäsi, tosin aina kun laitettiin lauta lisää, tuli ongelmia. Mutta saatiin joka korkeudesta hyviä hyppyjä. Tavoitteena, että vain koskemattomista palkataan :) Aika karsea hyppytekniikka oli Hönöllä kyllä, ponnistus tosi läheltä estettä. Eiköhän se siitä parane kun vahvistuu se että on hypättävä. Lopuksi kanssa eteenmeno, yhdessä vietiin pallo kun ei se vielä osaa muuten mennä :)

Illan suussa käytiin rokotuksilla. Saila ja Veeti tervehtivät toisiaan ihanasti, viime tapaamisessahan Saila pelasti Veetin hengen, siitä olen ikuisesti kiitollinen! Mieli herkistyy pelkästä ajatuksesta. Veikka-Hönö suhtautui koko touhuun aika rennosti, ei edes huomannut että rokotettiin. Veikka on muuten tullut äitiinsä siinä, että tykkää nuuskia ihmisten silmiä ja nostaa silmälaseja ylöspäin että pääsee paremmin nuuskimaan. Se teki Sailalle sillain, ihan rauhallisestikin vielä :)

Päivän painot: Veeti 23,5 (!) kg ja Veikka 21,9kg. Kumpikaan ei musta tunnu kovin läskeiltä, mutta Veeti ei ole koskaan ennen painanut noin paljon. Oisko se sitten lihas mikä painaa?