Yskästä on toivuttu, ja reenattukin ollaan jonkin verran. Parit hakureenit on valitettavasti jääneet väliin yskän takia, mutta josko ensi viikonloppuna pääsisi johonkin reenaamaan. Väiski lähtee Eilatiin sukeltamaan Huuto ja olen viikon yh:na. Saattaa olla harrastaminen aika vähissä, riippuu aina siitä miten saa lapset hoitoon jonnekin. No, vaikka olkkaritottista sitten jos ei muuta.

Eilen leikittiin Annen kanssa laatikkoleikkejä Mutalan kentän laidassa. Molemmat pojat suorituivat hyvin visaisesta laatikkotehtävästä Silmänisku. Lisää näitä pitäisi tehdä kun vaan saisi aikaiseksi. Ja useammin pitäisi raahata ne piilot hakuradalle asti, eikä vaan kuljettaa niitä autossa.

Hanna T ja Hui saapuivat myös kentsulle ja reenasimme tottistakin vielä. Katsoin ensin Huin reenin ja sitten otin omilla pienet reenaukset.

Veikka otti noutoa, nostatin ensin sitä "kohta mennään"-systeemillä ja siitä sitten noutoa tekemään. Ekassa palkka vauhdista, ja vauhtia kyllä olikin ihan hurjasti! Toinen nouto luovutusasentoon asti -ja vauhtia oli siinäkin Pusu Palkaksi leikittiin oikein kunnolla (tai siis Veikka leikki narupallollaan...). Lopuksi otettiin vielä eteenmeno isolle pallolle. Isolla pallolla Veikka leikkii jopa minun kanssa Yllättynyt

Veeti otti luoksetuloja. Ensin siltä matkalta miltä se usein alkaa hidastamaan luoksetulossa, nyt tuli nopeasti. Sitten pidemmältä matkalta ja taas tuli hyvällä vauhdilla Pusu Pitää muistaa ensi kerralla reenata palkatta ensin jotain ja palkata sitten luoksetulosta. En muista otinko muuta Veetin kanssa, temppuja tehtiin kylläkin.

Pojat oli ihanan vauhdikkaita ja oli kivat lyhyet reenit. Olin jo aika jäässä kun olin ollut sielä kentsulla jo jonniin aikaa touhuamassa.