Olipa mukavaa kun pääsimme hakuilemaan kumpanakin päivänä tänä viikonloppuna. Ensi viikonloppuna voi olla että jää väliin kun Väiski lähtee Lontooseen jalkapalloa katsomaan ja on tottissemppaa sun muuta.

Lauantaina otin Veikalla kaksi hajunhakemisparia. Eli hain hajun kahdesta maalimiehestä ja lähetykset peräkkäin, sama sitten uudelleen. Hyvin meni muuten mutta viimeisellä lähetyksellä aloin turhaan kikkailemaan jotain vauhdista lähettämistä, eihän se sellaista osaa ja meni epävarmaksi. Ensin lähti, mutta pysähtyi ja kääntyi katsomaan mua. Otin muutaman askeleen kohti maalimiestä, ja sitten lähti suoraan kohti maalimiestä.

Tänään reenattiin toisessa paikassa. Haettiin Veikan kanssa hajut 4,3,2,1 järjestyksessä. Sitten lähetykset 1,2,3,4. Meni aivan loistavasti!!! Maasto ei ollut kaikkein helpoin, mutta Veikka porskutti menemään taitavasti :) Ihanaa, ensin ajattelin että reeni on sille liian vaikea maaston takia, mutta annoin mennä vaan ja kyllä kannatti :) Eilisestä viisastuneena otin lähetykset kunnolla ja maltilla. Lähetyspiuha piti ottaa mukaan, mutta en muistanut tehdä uutta kotona eikä ollut autossa mitään sopivaa ohutta narua. Hyvin meni noinkin kyllä, Veikka oli aina valmiina kuono pystyssä lähdössä seuraavalle puolelle kun edellinen oli löytynyt <3

Veeti ei päässyt reenaamaan, oli tallaamassa kumpanakin päivänä. Lupailin sille kyllä että josko ensi kerralla sekin pääsisi ukkoja hakemaan. Kunhan lumet vähenee niin sitten alkaa kunnon reenaaminen.

Otin tänään myös kotipihassa tottista.

Veeti otti noudon suberpainavalla kapulalla. Kapula painaa reilusti enemmän kuin kaksi kiloa, se kun on kastunut sata kertaa ja ollut ulkona koko ajan. Hyvä nouto oli, asenne kohdallaan! Luoksetuloa puskan kierrolla, vauhdikasta oli. Yksi luoksetuloa maassaolosta, sekin oli vauhdikas! Hienoo :) Sitten leikittiin paaaljon ja temppuiltiin vähän samalla.

Veikka otti sivulletuloja, sai tarjota itse ja palkkasin hyvistä pallolla. Alkoi tulla lujempaa ja lujempaa. Luoksetuloja puskan kierrolla, ensin piti pitää pieni puhuttelu mun puremisesta kun kuumeni kierrosta liikaa. Töissä taas ihmettelevät kun viikonlopun jäljiltä on kädet mustelmilla... Lujaa tuli puskan kierrosta eteen, törmäsikin kyllä sitten. Istumisia makupalalla, ok. Seisomista pallolla, ok. Loppuun vielä pallolla sivulletuloja, muisti mitä pitää tehdä ja teki hyviä :) Pitäisi alkaa yhdistelemään jossain vaiheessa luoksetuloja ja sivulle tuloja, takaperin ketjuttamalla.

Voi voi, mukava viikonloppu päättyy taas ja arki tulee eteen. Se on kiva että illat ovat valoisampia, reenaamisen kannalta siis. Lumet vaan äkkiä pois vielä!