Lauantaina aamutuimaan hakuilemaan. Mietin ottaisko Veikalle valmiita ukkoja kun alue on tuttu vai ei. Oli hyvä homma että päätin kokeilla valmiita koska ne meni tosi hyvin!! <3 Eka vasemmalle, tikkusuora pisto eikä vähäistäkään epäröintiä lähdössä, pistolla oli myös hämypiilo jonka tarkisti. Toka oikealle, josta kävi hyvä tuuli. Haistoi selvästi maalimiehen jo keskilinjalle, suora, hieno pisto. Kolmas myötätuuleen, tässä vähän epäröi lähtöä ja lisäksi lähti edellisen piilolta poistulo uralle (sulais jo noi lumet....). Menin itse alueelle, kutsuin ja lähetin uudelleen, sitten meni loppumatkan hienosti suoraan. Neljäs taas vastatuulen puolelle, otti taas hajua jo keskilinjalle. Matkan varrella kaksi hämypiiloa, jotka tarkisti molemmat, piilojen takana hienossa kivenkolopiilossa maalimies. Neljäs pisto suora ja hieno kanssa. Otin uudelleen vielä tuon kolmospiston ja nyt lähti suoraan ja vahvasti piilolle, menimme koko porukka sinne piilolle palkkaamaan ja leikkimään Veikan kanssa. Näistä reeneistä jäi mahtava fiilis, koska kokeilu tuotti näin hienon tuloksen!

Lauantain reenien jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa Poriin mummolaan yökylään. Pojat jäi Väiskin kanssa kotiin.

Sunnuntaina reenattiin taas pienellä porukalla hakua. Sama paikka kuin lauantaina. Tarkoitus oli ottaa la hajunhakuja ja koittaa sunnuntain valmiita, mutta otinkin siis lauantaina jo valmiita. Sunnuntaina sitten taas valmiita. Eka ja toka kuin la, mutta tokalla pistolla oli matkan varrella piilo jossa oli ollut ihminen mutta nyt se oli tyhjä. Meitä ennen reenasi yksi meidän porukka samassa paikassa ja päästiin valmiiksi tallatulle ja piiloilla miinoitetulle alueelle :) Veikka ei noteerannut piiloa miksikään, meni ohi suoran piston maalimiehelle. Kolmas oli myös sama kuin la, mutta maalimies oli pikkuisen syvemmällä kuin lauantaina. Tämä oli Veikalle vaikea, lähti suoraan ja vauhdikkaasti mutta ei löytänyt maalimiestä. Vähän harmitti kun tuli tehtyä sille tuollainen jäynä :( kun toinen lähti niin pätevästi etsimään ja suoraan. Tuulikaan ei auttanut sitä kun tuuli ihan väärästä suunnasta, sen olisi pitänyt mennä maalimiehen ohi vielä syvemmälle että olisi saanut tuulesta avun. Veikka tuli siis pistolta pois ja kun mä olin edennyt keskilinjalla, se oli ihan pihalla koko hommasta. Eka tyhjä sille, vahinko sellainen. Mutta en jättänyt maalimiestä etsimättä koska tämä tyhjä ei ollut kuitenkaan hyvä tyhjä eli tuli samaa reittiä pois mitä meni. Haettiin haju, ja sen jälkeen mm löytyi ongelmitta. Neljäs pisto oli kanssa sama kuin la, mutta nyt oli maalimies takimmaisessa umpparissa sisällä. Tämä oli hyvä harjoitus koska Veikka porhalsi tarkistamatta piiloja kiven juurelle jossa lauantaina oli ollut maalimies. Kun kiven juurella ei ollutkaan ketään mutta haju kävi, se joutui tekemään töitä vähän aikaa että löysi maalimiehen piilosta. Taitava poika ja hieno motivaatio kun jaksoi etsiä ja etsiä vaikka ei heti löytänyt!

Sunnuntaina mentiin suoraan hakureeneistä tottistelemaan Anne T:n, Katin, Emman, Lotan ja Hanna T:n kanssa. Olipas mukavaa reenata porukalla pitkästä aikaa, vaikka mulla olikin kylmä ja nälkä jo :)

Veikka teki luoksetuloa, eka varasti lähdössä mutta vein sen takasin. Sitten tein "välikäännöksiä" kun jätin sen, siltikin se varasti just samalla kuin annoin käskyn :) Ei törmännyt pahasti eteen asti otetussa luoksetulossa, hyvä :) Seuraamista otettiin kanssa, ja noottia tuli heti raadilta että Veikka on mussa kiinni. Voi herranpieksut! Mä olen unohtanut ihan täysin sen kriteerin että pitää olla irti jalasta!!!!! Uskomatonta. Mulla on iät ja ajat kaikki koirat seuranneet jalassa kiinni ja siihen on kai niin tottunut että pitää sitä normaalina. Veikan seuraaminen tasoittui heti kun se oli jalasta irti, hienoa. KIITOS vinkistä ja herätyksestä! Käännöksien tekeminen unohtui vallan siinä, mutta josko tuo olisi lääke niihinkin, pitää kokeilla. Sitten maahanmenoja, ok. Istumisia, ok. Sivulle tuloja näytettiin raadille kanssa, työn allahan ne on, pomppaa aikalailla välillä. Ei kai sit tehty muuta, kivat reenit ja Veikka oli ihanassa vireessä ja toi mulle lelua jopa.

Veetikin pääsi tottistelemaan. Ensin luoksetuloja jalkapallomaalin kierrolla eteen asti, hyvin. Kunpa sama vauhti olisi suorassa luoksetulossa. Seuraamista, tosi hyvää!! Ei painanut yhtään <3 Yksi liikkeestä istuminen, yksi maahanmeno valmistelevine osuuksineen ja perään yksi maahanmenon valmisteleva osuus mutta palkka seuruusta. Sitten temppuja ja hömpsötystä lelujen kanssa. Jossain vaiheessa pitäs ottaa kisamaista reeniäkin.

Mukava viikonloppu oli! Naapurin Maija oli käynyt kysymässä poikia lenkille illalla, harmitus kun oli väärä ajoitus taas :(. Väiskin reisi on kunnossa, ja nyt pojat pääsevät taas lenkeille Väiskin kanssa huh, onneksi... Väiskillä alkaa nyt treeniohjelma maratoonia varten. Menevät joko Varsovaan, Amsterdamiin, Reykjavikiin tai Budapestiin juoksemaan. Hmmm.... pääsisköhän huoltojoukkoihin mukaan.... ;-)))