Edellisellä kerralla ihastuimme Längelmäen treenipaikan puitteisiin ja palveluihin niin kovasti, että vietimme tänään toisen kerran tottispäivää siellä. Mukana meidän lisäksi oli sama porukka kuin viimeeksi, Katja ja Zen, Arja ja Zac ja Hanna T ja Hui sekä tänään mukana olivat myös Pia ja Viski ja Kaarina ja Hiski.

Olin oikein suunnitellut paperille Veikan reenin, mutta se kyllä muuttui matkalla moneen kertaan ;-P Tässä suunnilleen miten se meni....

EKA Kierros:

1. naksuttelua ja namipalkaa sivulletuloista ja käännöksiä. Vaihtelevasti meni, keskittyminen ei ollut ihan parasta kummallakaan osapuolella.

2. Seuraamista. Suora seuraaminen ok, pikkumies kuulemma keskittyy ihan hilveesti tekemään oikein <3. Sitten käännöksiä jotka oli pääasiassa ihan syvältä. Ei pysynyt mukana ja pää nyökähteli alas käännöksen aikana :( Tuli hyviäkin kun kokeilin tsiljoona eri käännöstä ja vaihtoehtoa. Ja mäkun luulin et se osaa jo aika hyvin tämän. Mutta ei, lisää reeniä ja kikkailua jotta pää pysyy ylhäällä. Piti tulla seuraamisessa käskytystä ja juoksuakin mutta jäin hinkuttamaan noita käännöksiä kyllästymiseen asti. Henkilöryhmä sentään otettiin, se meni hyvin.

3. Maahanmenoja. Uutta tuli esiin tässäkin; perä jää ylös ja jos ei perä jää ylös niin sit etupää ei mene ihan alas. Tietenkin naksutin huomaamattani aika monta kertaa siitä että perä jäi ylös... *huokaus*  Sitten keskityin paremmin, otin avulla pari ja sen jälkeen taisi ollakin ihan ok maahanmenot. Pysyminenkin otettiin kerran, ok.

4. Seisomisen pysyminen pari kertaa, hyvin.

5. Hyppyä. Hanna T toisella puolella ensin. Sitten markkerilla, Hanna valmiina ottamaan makkaran pois jos kiertää tai osuu. Ihan jees hyppyjä, tosin meinasi syödä sen markkerinkin.... Alo-hyppyä ei voi vielä ottaa kun ei osaa edes hyppy-käskyä kunnolla.

6. Luoksetulo istumaan jätettynä. Varasti ekan kun käännyin. Vein takasin ja Arjan neuvosta otin pari askelta kohti Veikkaa kun käännyin. Nyt pysyi ja vauhdikas luoksetulo, palkkasin vauhdista.

RUOKATAUKO

Tauon jälkeen ryhmäpaikallaolot. Ensin istuminen, kerran nousi ja meinasi tulla mun luo, mut vein takasin riviin. Paikallamakuu ryhmässä meni hyvin, oli tosi levollinen ja nousi sivulle istumaankin käskystä.

TOINEN kierros:

1. Oli pakko kokeilla käännöksiä taas, mutta ei  ne olleet sen parempia. Katkeraa tilitystä pukkaa siis... Kyllästyttiin molemmat jo koko hinkkaamiseen. Otetaan pihahommiksi tai olkkarihommiksi tämä. Tosin olkkarissa tekee hienot käännökset, osaa kyllä käyttää peräänsä hyvin, mutta en tiedä miksi ei tänään. No, oppiihan tuo ne joskus.

2. Liikkeestä istumisia, hyvin.

3. Hyppyä???? otinksmää sitä....

4. Merkkiä

5. Ruutua

Oli reeneissä paljon hyvääkin mutta jäi pännimään nuo käännökset. Tää on taas tätä että käydään pohjalla ja sit mulla nousee sisu ja alan reenaamaan ne kuntoon. Näin se menee...

Hypyt oli hienoja Veikalla ja olin tyytyväinen paikallamakuuseen. Muutenkin se on niin sulkku ja sympaattinen <3