Käytiin illalla naapurin Maijan kanssa tunnin lenkillä ja sitä ennen reenasin omassa pihassa vähän Veikan kanssa.

Otettiin seuraamista. Ensin naksutin pelkästä kontaktista, sitten parin askeleen jälkeen, sitten muutaman askeleen jälkeen. Sitten naksutin kun pysyi mukana oikealle käännöksessä, sitten vasemmalle käännöksessä -> nyt pysyi pää ylhäällä! Hyvähyvä. Kokeilin uudelleen ja taas meni hyvin. Osasin lopettaa ajoissa :)

Sitten puskankiertoa ja luoksetulo eteen asti. Puskankierto ja vauhdista palkka. Sivulletuloja ensin namipalkalla, sitten lelupalkalla, tuli aika napakasti nyt ihan edestä astikin. En ole tehnytkään näitä pahemmin lelupalkalla, pääasiassa sisällä namilla.

Terassin kaiteen yli hyppyä, ensin meni hurlumheiksi, sitten lamppu syttyi Veikalla ja hyppäsi yli. Otin pari kertaa vielä.

Sitten tulikin jo Maija ja hain Veetin sisältä. Maijan polvi on edelleen kipeä, mutta hän aikoo lenkkeillä sillä jotta ensi viikolla lääkärissä on takuulla kipeä ja pystyy tarkkaan näyttämään kipukohdan. Väiskillä on reisilihas krampissa tms. ja lenkkeily- ym. tauko on päällä. Tänään oli käynyt osteopaatilla ja se oli auttanut jonkin verran. Poikien liikunta on siis mun varassa... toivottavasti tämä vaihe menee pian ohi, varmasti myös pojat toivoo sitä ;-P