Aamupäivällä naperot ja koirat autoon ja kohti Mutalaa. Hanna, Valtteri, Eemeli, Hui ja Vau treffattiin siellä, ja naperoiden leikkiessä äidit saivat keskittyä (ainakin melkein koko ajan) koirien reenaamiseen. Pikkuihmisistä on kivasti häiriötä reenatessa, niistä kun ei tiedä mistä päin milloinkin singahtavat asioitaan kertomaan :) Onneksi kukaan koirista ei välitä noista pikkuhäiriöistä yhtään.

Veikka:

1. seuraamista ja ampuminen. Ekalla laukauksella singahti Hannan luokse, toka ja kolmas meni hyvin. Seuraamisen alkuun painoi tosi paljon, oli liikaa kierroksilla. Huomautin jalalla ja naksutin kun ei painanut. Alkoi siitä sitten tasaantua ja otettiin pitkää pätkää ja lyhyempää pätkää käännöksineen ja pysähdyksineen. Paljon se tarvii vielä reeniä tuohon seuraamiseen, käännöksiin erityisesti ja ei se pysähdyksen istuminenkaan ole vielä ihan hanskassa.

2. Istumisesta luoksetulo. Varasti kun käännyin kohti, vein takasin ja liekö tuo aiheuttanut pientä epävarmuutta kun luoksetulo oli Veikaksi hidas. Tulee yleensä lujempaa.

3. Maahanmenoja tarjoamisen kautta, hyvin. Myös käskysana mukaan muutaman tarjoamisen jälkeen. Yksi maassa pysyminen kun kävin kääntymässä jonkin matkan päässä.

4. Seisomisia. Ensin vierellä kävelystä, toppasi kuin seinään ->pallo palkaksi. Sitten pysymistä, hyvin. Sitten vielä yksi toppaaminen, hyvin.

5. Hyppyä. Mukavaa kun kentän tokohyppyeste oli tullut sen verran lumen alta esiin että pystyi reenaamaan sillä. Ei osaa vielä lähteä sivulta hyppyyn, mutta eipä sitä olla sillain vielä tehtykään. Matalalla esteellä tuli hyviä hyppyjä. Sitten otettiin metrisellä joka ei ole metrin korkuinen nyt kun on lunta. Ensin tuli kosketuksia mutta kun niistä ei herunut palkkaa, alkoi hypätä tosi ilmavasti. Hienoja hyppyjä tulikin!

Loppuun leikittiin sitten vaan.

Veeti:

1. Seuraamista. Oli ihan liian kierroksilla ja vanhat onkkelmat tuli esiin heti eli painoi. Hinkattiin ja hinkattiin ja huomautin jalalla, sitten saatiin hyväksi. Kisoissa ei valitettavasti voi hinkata vaan se on lähdettävä heti ja Veeti nostaa kisoissa fiilistänsä yleensä aikalailla ennen suoritusta, jotta odotettavissa ei ole reeninlaista seuraamista kisoissa, mutta saa nähdä.

2. Seuraamista edelleen ;-P Paaaljon käännöksiä ja pysähdyksiä ja jääviä liikkeitä sekaisin kun seurasi hyvin. Myös juoksuseuraamista.

3. Sivulle tuloja ja tuli hyvin!

4. Luoksetuloja läheltä, ihan kiva asenne. Palkka jalkojen välistä.

5. Luoksetulo kaukaa, tuli hyvällä vauhdilla! Liekö kierrätyskuuri ja läheltäkin ottaminen tehnyt tehtävänsä, tuli hyvällä asenteella. Mutta mutta... mun piti ottaa eteen asti ja seisoin jalat ihan yhdessä, Veeti kuitenkin keksi että mulla on palkka selän takana ja TUNKI itsensä mun jalkojen välistä :-O

Parit temput sitten vielä loppuun ja paljon narupalloleikkiä.

Kivaa oli, ja tuli samalla ulkoilutettua lapset :-) Nyt ruokaa ja päikyt ennen iltapäivän hakuiluja!!!