Eilen oli oikea päivien päivä....arghh...

Puhelin jäi aamulla kotiin, Venlalla turposi päivän aikana kaula ja tuli tosi kipeäksi, ei muuta kuin lääkäriin. Matkalla rautatieaseman Terveystaloon hajosi auto Huuto Yhtäkkiä ei toiminut mitkään sähkötoiminnot eikä ohjaustehostin. No, sitä ei ehtinyt ajatella kun meinattiin myöhästyä lääkäriltä, jätettiin vaan parkkihalliin auto lojumaan. Lääkärikeikan jälkeen soitto papalle, että on valmiudessa pomimaan meidät matkalta jos auto jättää tielle. Kyydissä oli siis koiratkin et ei olisi voinut mennä bussilla. Onneksi auto on diesel, niin se käy ja kukkuu vaikka sähköt ei toimi. Päästiin kunnialla kotiin, tosin näkyväisyys oli heikko kun sisältä meni huuruun ja ulkoa likaiseksi tuulilasi.

Venlalla diagnoosina kuumeen jälkitautina imusolmukkeiden tulehdus, antibiootit saatiin ja loppuviikko saikkua.

Huh, mikä keikka. Muutenkin mukavia tuollaiset suoraan töistä kiireellä tehtävät lähdöt lasten kanssa, saati sitten nuo lisämausteet.

No, reenaamaanhan piti päästä kuitenkin. Oli sovittu reeniä Even ja Hannan kanssa Pirkkahallille. Päästiin Veikan kanssa Hannan kyytiin, Veeti joutui jäämään kotiin kun ei mahtunut kyytiin.

Veikka reenasi ensin luoksetuloa. Jätin maahan, piti kutsua mutta varasti lähdön kun käännyin ympäri. Tuli kyllä lujaa! Palkkasin vauhdista. Jätin uudelleen maahan, nyt pysyi kutsuun asti. Otin eteen asti, lujaa tuli, törmäsi vähän ja oli pikkuisen vino, mutta asennetta löytyy!!!!

Sitten seuraamista, joka taas hienoa =) Voi kunpa se pysyisikin, eikä esiintyisi enää mm takapään auraamista. Ensin naksutin pelkästä kontaktista, sitten heti liikkeelle lähdöstä. Sitten pidempää pätkää, välipalkkaa namilla ja loppuun palloleikkiä. Käännöksiä otettiin myös, tuli hyviä ja tuli vähän huonompia. Sen verran otettiin että alkoi kuulemma suorallakin vähän ennakoimaan käännöksiä kääntämällä takapäätään mun taakse. Ei haittaa mitään, jää varmaan pois ja toisaalta auttaa siihen että ei ala auraamaan ulospäin, ehkä. Sitten juoksuseuraamista, hyvin.

Maahanmenoja, itse kämmäilin osittain. Tuli hyviä ja tuli huonoja. Hyvistä palkka. Otin myös maassa pysymistä, hyvin meni.

Seisomista, lähinnä pysymistä. Pallo edessä välillä, välillä takana. Hyvin.

Muiden reenien jälkeen reenattiin vielä rullailmaisua. Ensimmäinen meni hyvin. Sitten tuli esiin rullan tiputtamista liian aikaisin. Toi kyllä sivulle asti mutta tiputti siinä ennen lupaa. Pistin rullan takaisin suuhun ja vasta luvan saatuaan sai irrottaa. Koitti lähteä myös näytölle omin luvin, mukavasti on vetoa maalimiehelle. Otetiin useampi ilmaisu, meni ne ihan hyvinkin.

Kiitos Hannalle kyydistä! Ja Evelle ja Hannalle seurasta! Oli mukava nähdä Eveä ja Astaa, toivottavasti nähdään uudelleen aiemmin kuin vuoden päästä, niinkuin puhuttiin :-)

Tänään menen iltavuoroon töihin, joten reenaamiset jää väliin ellen innostu nyt aamusta ottamaan jotain pihassa. Juoksulenkille pojat pääsivätkin heti aamusta tänään kun Väiski vei auton Nokialle korjaamolle ja juoksi sitten koirien kanssa sieltä pois. Hyvä että ovat ainakin saaneet liikuntaa :)