Innostuin illalla tottistelemaan omassa pihassa kummankin koirulin kanssa.

Veeti teki ensin noudon kahden kilon kapulalla, oli todella hyvä nouto, hyvä asenne ja vauhti. Sitten luoksetuloja puskan kierrolla, eteen asti pääasiassa mutta myös vauhdista palkaten. Hyppyä terassin kaiteen yli ja niistähän se innostuu ihan sikana =) Temppuja sitten vähän ja paljon leikkiä. Oli kivaa!

Veikka teki kanssa noudon ensin, kilon kapulalla. Hyvä vauhti oli ja luovutus hieno! Sitten yllättäen seuraamista. Lelulla tehtiin ja avitin käännöksissä ja palkkasin ylöspäin. Ihan hyviä, mutta kun en avittanut, pää meni liian alas mun makuun. En palkannut vaan huomautin, ja sitten teki paremmin. En jäänyt (yllätys) hinkkaamaan seuraamista nyt, muutama onnistuminen riitti ja palkaksi hyvät leikit. Sitten maahanmenoja lelulla ja taas jäi alkuun takapuoli ylös. Ei palkkaa, ja sitten teki paremmin. Hyppyä terassin kaiteen yli, ja pikkumiehellä keitti yli aika urakalla. Puri mua, haukkui ihan hulluna ja lopuksi ei pystynyt hyppäämään kun koko touhu meni ihan hullunmyllyksi. Apuva, mitähän tuosta vielä seuraa.... Loppuun puskan kierrolla luoksetuloa, vauhtia oli!

Illalla leikittiin lasten kanssa piilosta vielä. Pojat oli ihan innoissaan kun saivat osallistua etsimään lapsia piilosta =) Oikeasti, hyvää reeniä niille kun Venla oli esim isossa rottinkikorissa piilossa. Veikka erityisesti oli innoissaan se kun tykkää muutenkin olla lasten kanssa tosi paljon.