Pikkusen tiivis aikataulu oli tänään kun reenattiin Hannan kanssa Tesomalla tottista. Aloitettiin vähän yli kolme kun olin myöhässä, ja kotona takasin olin jo ennen neljää Yllättynyt

Veeti:

- noutoa kahden kilon kapulalla, hyvin. Toka piti olla sivulle asti, mutta näki mun kädessä olevan lelun ja "pikkuisen" oikaisi sille...  Oli kyllä asennetta ja raivoa noudossa, jes!

- luoksetuloja eteen pakituksen kautta lyhyeltä matkalta, palkka jalkojen välistä -> hyvin   nämäkin! Kunpa vauhti olisi sama virallisessakin luoksetulossa.

- seisomista ei seuraamisesta mutta juoksusta. Eka oli vähän huono, ei tarpeeksi napakka. Toiset olikin sitten parempia

- jalkapallomaalin kierrolla vielä luoksetuloja ja tuli lujaa!! Palkka jalkojen välistä ja mahtiäijäleikit päälle

Huin reenin jälkeen Veikka pääsi hommiin:

- sivulletuloja lelupalkalla. Pientä patoamista odotin ennen käskyn antamista kun jätin istumaan. Kivasti meni, löysi oikean paikan ja suoruuden joka kerta <3 Ainoa mikä häiritsi joissain sivulletuloissa oli se että laittoi pään alas kääntymisen aikana.  Haluaisin että tekisi samallalailla kun Veeti, mutta ehkä se oppii vielä kun tarpeeksi hinkkaa. Ainakin ennakoimisen....niinkuin Veeti ;-P

- seuraamista: kivasti meni ja pysyi jalasta irti. Ihan outoa itselle kun koira ei osu jalkaan, ihan kuin se ei seuraisi ollenkaan. Käännöksiä tehtiin kans, joissain vasemmalle käännöksissä pää laski vähän, mutta suuri osa oli hyviä. Otin myös seuraamisen pysähdyksiä ja olin valmis auttamaan jos ei tajua istua, tajusi se :)

- istumisia: jes! namit vain oikeassa kädessä, tuli napakoita istumisia.

- maahanmenoja: annoin tarjota itse maahanmenoa ja palkkasin niistä

- eteenmeno vielä, Hanna vei pallon. Ja loppuun honkotettiin se mikä ehdittiin, koska oli jo hirvee kiire kotiin.

 

Illalla kävin pokkaamassa Pohjois-Hämeen kennelpiirin kevätkokouksessa vuoden palveluskoira 2008-palkinnon. Ja samalla myös muistamisen Suomen mestaruuden kunniaksi. Kiva kun muistetaan, vaikka suurin palkinto mestaruudesta on lämmin mieli kun muistelee kisoja ja ajattelee Veetiä kuinka mahtava koira se on!

Ylöjärven koirakerho palkitsi Veetin keskiviikkona kevätkokouksessan vuoden 2008 etsintäkoekoirana :) Siinä lajissa onkin tavoitteita tälle vuodelle mukavasti :)