Veeti:

1. Tyhjä; pisto oli "laajahko", kävi tällä lähetyksellä läpi oikean puolen kolme ensimmäistä piiloa Silmänisku Huh hei, ei ole  irtaantumisongelmia ei. Kaksi ekaa piiloa oli kyllä melko lähekkäin toisiaan, mutta silti ei ihan noin laajoja tarvitsisi tehdä. Ja kun ei tule pois kun huutaa, vaan suunta on ihan eri kuin kohti ohjaajaa.

Etureunassa oli kaksi hämypiiloa peräkkäin, tarkisti piilot ohijuostessaan.

2. Tyhjä; hyvä pisto, menin alueelle vastaan ja kutsuin  jotta ei kävisi kuin toisella puolen.

Toisessa etukulmassa oli hämypiilo.

3. Suora palkka ukko; ukon piti olla oikean puolen kakkospiilossa, mutta koska Veeti oli jo käynyt siellä, laitoinkin ukon samaan linjaan kakkospiilon kanssa, mutta vähän puolen välin jälkeen aluetta syvyyssuunnassa. Lähti ensin suoraan mutta kaartoi sitten eteenpäin liian aikaisin. Kirmasin perään ja sain kutsuttua luokseni, lähetys ja sit meni suoraan ukolle. Liekö ollut sitä mieltä että siellä on käyty, eikun eteenpäin alueella. Mutta minä olin eri mieltä, sitä paitsi se kohta missä mm oli oli huonosti tutkittu kun se jäi sen hirmulaajan piston keskelle.

4. Tyhjä; hyvä

5. Tyhjä; nyt en muista miten meni, mut kai se hyvä oli kun en muista Kieli ulkona

6. Piti olla ilmaisu, mutta maalimies ei muistanut sitä. Hieno suora pisto tuli. Eikä haitannut mitään vaikka ei sitä ilmaisua tullutkaan tähän.

7. Tämänkin piti olla ilmaisu, mutta tämäkin maalimies unohti sen. Mutta ei haittaa mitään tuokaan =) Hieno pisto, suora.

Hyvä reeni Veetillä. Taitava Wetterström <3

Veikka:

EKA kierros:

Kaksi hämypiiloa oikeassa etureunassa, maalimies piilojen takana etukulmassa.

Yksi hämypiilo vasemmassa etureunassa, maalimies n. 20 metrin päässä piilon takana etukulmassa. 

Hajunhaku vasemmalta, hajunhaku oikealta. Lähetys oikealle, mutta Veikkapa ei lähtenytkään koska vasemmalta tuli maalimiehen haju (tuuli sieltäpäin). Uusi hajunhaku oikealta, ja sitten lähti. Sitten lähetys vasemmalle, lähti tikkana ja piikkisuoraan!

Samanlainen hajunhakupari uudelleen seuraavista kohdista. Ja sama toistui eli ei lähtenyt oikealle puolelle. Hajunhaku taas uudelleen ja uusi lähetys, sitten lähti.

Aika hauska, vasemmalle puolelle Veikka nuuskutti ja oli nenä ylhäällä, mutta oikealle se ei ollut sen näköinenkään että se olisi sinne lähdössä vaikka oli haettu haju. Taisi häiritä tuo vasemmalta tuleva maalimiehen haju.

TOINEN kierros:

Hämypiilot edelleen paikoillaan.

Valmiit ukot. Eka lähetys vasempaan etukulmaan, loistava pisto! Sitten lähetys oikealle, joka siis oli vaikea ekalla kierroksella -> oli heti lähetyspaikassa sen näköinen että TUONNE, lähti hyvin ja tuli piikkisuora pisto! JES. Sitten vielä vasemmalle valmis ukko, sama piilo missä oli ekalla kierroksellakin ollut, tämä kanssa hieno, suora ja varma pisto. Taitava Gustafsson <3 ! Siitä se etenee...

Kiitos kaikille maalimiehille!!!! Ja erityiskiitos J-P:lle mun auton peruuttamisesta ;-P

Reenien jälkeen käytiin vielä lenkillä. Oli tehokasta lenkkeilyä kun osittain mentiin umpihangessa.