Saatiin Hannan kanssa taas sovitettua aikatauluihin reippaat tottikset.

Veikka:

1. Luoksetulo istumisesta. Varasti ensin, vein takasin. Uudelleen, pysyi ja käskystä tuli lujaa, palkkasin vauhdista. Toinen vielä eteen asti, tuli lujaa.

2. Seuraamista. Suoraa ja loivia kaarroksia hyvin. Vasemmalle käännöksiä ensin namilla auttaen, sitten ilman. Vasemmalle käännökset ovat edistyneet hyvin! Tai ainakin tänään meni hyvin. Oikealle käännöksiä otin kanssa, eka vähän huono mutta kaksi seuraavaa hyvät. Ei ole kyllä pahemmin reenattukaan oikealle käännöksiä. Juoksuseuraamisessa pomppi aikalailla aluksi mutta tasaantui sitten.

3. Seisomisia. Eka liikkeenä ja palkka vasta kun palasin Veikan viereen -> meni hienosti. Sitten palkka stoppaamisesta.

4. Maahanmenoja. Hyvin meni, tosin oli apuja jonkin verran mukana. Pitää ottaa sisällä kuuri olkkarissa ja häivyttää avut pois.

Veeti:

1. Nouto 2kg:n kapulalla sivulletuloon asti. Meni hyvin, noutokin oli hieno.

2. Seuraamista. Ääh, kierroksia oli liikaa ja painoi aikalailla. Hinkkasin jonkin verran ja tasaantui vähän, sain ainakin palkattua ei painamisesta.

3. Liikkeestä istuminen. Taattua Veeti-laatua ;-) Palkaksi monta monta makkaranpalaa.

4. Liikkeestä maahanmeno. Hyvä seuraaminen, ei ennakointia. Meni maahan nopeasti ja Hannan mukaan oli kokonaan maassa kun palkkasin.

5. Liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Palkkasin luoksetulosta vauhdista.

6. Luoksetulo eteen asti vielä maahanmenosta. Tuli hyvällä vauhdilla, palkka oli liivin kauluksessa ja palkkasin siitä.

Lopuksi mentiin lelukopalle ja leikittiin lähes kaikilla leluilla mitä siellä on (ja niitä ei ole vähän....) Veeti oli innoissaan kun aina vaan tuli uusi pallo ja uusi lelu kun edellisen kanssa oli vähän leikkinyt. Kunnon bileet siis :-)

Veikka tuli vielä uudelleen:

1. Sivulletuloja. Sai tarjota ja pallo tuli palkaksi. Ihan jees, ainakin hakeutui hienosti suoraan aina. Vauhti ehkä lisääntyy kunhan kokemusta tulee. Otin myös käskyllä, jätin istumaan ja odotin patoamista hokien "oodota", siitä käsky ja palkka nopeasti kun tuli sivulle, meni hyvin.

2. Seuraamista ihan vähän. Lelu oli kädessä ja keuli ja painoi tosi paljon. Lelu piiloon, ja parani heti.

Loppuun leikkiä ja frisbeen heittoa. Veikka tosin ei pitänyt sitä minään ihmeleluna, Veetille se on yksi parhaista. Veikkaa otti kai päähän kun sitä ei saanut helposti suuhun maasta :-o