Tänään olin neuvomassa Ylökin "uutta" hakuporukkaa heidän reeneissä. Oli tosi motivoituneita koiria ja ohjaajia kanssa, kiva porukka! Mukana tänään oli kaksi lk collieta, riiseni ja howavart.

Otin myös reenin molemmille pojille :)

Veeti oli tänään taitava, työskenteli hyvin. Eka pisto oikealle, suorapalkkaukko sieltä. Tämän piston jouduin korjaamaan kun meinasi lähteä pitkin polkua joka haarautui pistolta. Aavistin tämän miinan ja olin valmis huutamaan pois heti jos lähtee sinne vinoon. Toka pisto tyhjä, hyvin. Kolmas ukko oikealla vähän lähetyspaikasta eteenpäin, suora palkka. Neljäs vasemmalle, piti olla ilmaisu mutta maalimiehellä oli ollut pallo näkyvillä ja Veeti oli iskenyt siihen kiinni :) Viides tyhjä, hieno pisto eteenpäin. Kuudes suorapalkkaukko vähän aluetta eteenpäin. Kiva kun sai uusia maalimiehiä taas ja reeni meni hyvin kun perjantaina ei mennyt niin kovin hyvin... Veetin reenin jälkeen tuli keskustelua rullailmaisusta, porukka ei ollut kai sellaista nähnyt. Näytin Veetillä sitten vielä yhden ilmaisun.

Veikan kanssa hain hajut 4,3,2,1 ja lähetykset 1,2,3,4. Meni ihan suberisti! Pitäs varmaan alkaa luottamaan jo pikkuhiljaa että ottaisi vaan valmiita. Veikalla tuntuu olevan luontaisempaa tuo suoraan meneminen kuin Veetillä koskaan. Vai uskaltaako tuota kirjoittaa... alkaa tietty menemään miten sattuu kun tämän kirjoitin :-/ Ai niin, kolmella ekalla käytin lähetyspiuhaa, ja viimeisellä lähetin ilman, lähetys meni hyvin ja lähti myös varmasti pistolle :)

Illan suussa pojat pääsivät vielä Väinön kanssa tunnin juoksulenkille.

Tänään kaivettiin varastosta trampoliini esiin. Vähänkö on lapset innoissaan! Naapuristakin oli kaksi naperoa pomppimassa illalla. Piti itse toimia erotuomarina, koska rajoitus on että vain kolme saa olla yhtäaikaa pomppimassa.

Veikkahan oli viime syksynä kanssa innokas pomppija, pitääkin vannottaa taas lapsia että laittavat trampan vetskarin kiinni ettei Veikka pääse sinne. Tosin syksyllä Veikka juoksi sitä trampan reunaa pitkin kun ei päässyt sinne sisälle. No, josko se olisi jo rauhottunut sen verran että jättäisi trampoliinin rauhaan...