Tänään vietimme Ylöjärven koirakerhon hakuharrastajien koulutuspäivää. Olimme kutsuneet ulkopuolisen kouluttajan, mutta hänelle tuli este ja niin ollen minä tuurasin ja varsinainen koulutuspäivä siirretään tulevisuuteen.

Oli mukava hakupäivä, hyviä koiria ja kivoja ihmisiä :) Uusiakin tuttavuuksia tuli.

Veetin reeni ei mennyt ihan putkeen. Tauon aikana lienee jäänyt aivot narikkaan tai jotain... Oikean puolen pistot ekaa ja viimeistä lukuunottamatta oli huonoja eli ei edennyt alueella vaan tuli samasta kohdasta pois mistä lähetin :-O arrgghhh.... Lähti kyllä suoraan, mutta ei edennyt alueella vaikka menin jo alueen sisälle vastaan. Otin reenissä kaksi ilmaistavaa ukkoa ja viimeinen oli suora palkka, hämypiilojakin alueella oli. Sunnuntaina sitten uusi yritys... :)

Veikka sen sijaan oli päteva poika :) Se oli odottanut autossa omaa vuoroaan jo tuntitolkulla ja kierrokset oli aika kaakossa. Otin sillä kolme valmista ukkoa. Ekassa lähetyksessä ei mennyt suoraan eikä näyttänyt edes olevan ukkoja etsimässä, vaan kirmasi ihan äly pellolla -näköisenä ympäriinsä. Otin pois, pieni herättely-puhuttelu ja sitten uudelleen. Tämän jälkeen kaikki pistot meni hyvin.

Illalla vielä tottistelemaan isommalla porukalla. Lapset olivat mukana, ja jopa Venlan polkupyörä ängettiin autoon. Hyvin kyllä naperot viihtyivät koirakentsulla.

Oma reenifiilis ei ollut ihan paras, päätä särki ja kevyet kuusi tuntia hakumetsää takana... Veeti teki vähän seuraamista, ja luoksetulon sekä piti tehdä seisominen mutta ennakoi niin paljon että palkkasin kunnollisesta juoksuseuraamisesta. Veikka teki seuraamista, jossa takapää oli kuulemma hirveesti vinossa, ennakoi vasemmalle käännöksiä siis. Sitten maahanmenoja heti palkaten ja seisominen, ok. Luoksetulo, tuli vauhdilla mutta mutkitteli ja ei osannut istua eteen... Huah.... En jaksanut säätää enkä oikein ajatellakaan virheitä, kyllä ne siitä sitten. Mukava oli nähdä kavereita ja kivaa olisi jos useammin olisi noin monta reenaamassa :) Ai niin, paikallaistuminen ja -makuu tehtiin kanssa. Veikka oli vähän levoton molemmissa, mutta pysyi paikallaan. Kymppiä se ei tuolla paikallamakuulla kyllä tule saamaan, jotain pitää tehdä.