Lauantaina treffattiin Sannan ja ERK:n kanssa rullailmaisureenien merkeissä. Otin Veikalla ekan kerran metsässä ja se oli ihan pihalla koko hommasta... Oltiin Tulotiellä jossa on reenattu hakua useamman kerran, ja Veikka oli kyllä mielestään etsimässä ukkoja kuin ilmaisemassa niitä. Kun päästin sen irti ja suunniteltiin reeniä, se teki jo omatoimisesti suoraviivaisen piston vasemmalle jossa yleensä on etukulma. Sitten se katseli hölmistyneenä sieltä piilon luota kun ketään ei ollutkaan siellä :))) No, rullareeni meni niin ja näin ja säädettiin sitä ja tätä, saatiin myös onnistumista aikaiseksi. Ensin oli kyllä mielestään palkalla siellä ukon luona eikä hokannut lähteä rullaa tuomaan, mutta helpotimme vähän ja sitten alkoi mennä paremmin.

Veetikin otti rullareeniä irtorullilla. Sitten äkkiä kotiin ja valmistelemaan Venlaa HopLopiin kaverin synttäreille.

Suoraan HopLopista mentiin sitten Hannan, Huin ja poikien kanssa Lamminpään koululle tottista reenaamaan. Veetin kanssa honkotin jotain, mm luoksetuloja puun kierrolla ja jääviä liikkeitä Hannaa odotellessa.

Veikka treenasi ekana sivulletuloja, sai tarjota itse ja palkkasin pallolla kehujen jälkeen. Sitten seuraamista ja se meni hyvin muuten mutta ei hokaa istua kun pysähdyn. Pitänee ottaa ohjelmistoon tuokin asia. Juoksuseuraamisessa pomppi jonkin verran, palkkasin kun tasaantui. Istumisia, ok. Kohta pitäisi myös alkaa jättämään liikkeestä. Liikkeestä seisominen eka seuraamisesta, hyvin, ja sitten pallopalkka heti stopista. Nyt en muista tehtiinkö muuta :)

Sunnuntaina pojat oli ihan hunningolla kun vietin koko päivän Hauholla Luttinen&Koskensalo tottisseminaarissa. Jäi sieltä jotain käteenkin, mutta noin pääasiassa ne treenitavat eivät ole meitä varten mitä siellä käytettiin.

Tänään ei olla tehty yhtään mitään ja sen kyllä näkee pojista. Vielä kun sunnuntaikin meni oleillessa niin huh vaan kun huomenna mennään reenaamaan, luultavasti löytyy sitä Virettä, jota sempassakin painotettiin kovasti! Väinö saapuu illalla reissustaan, onneksi. On kuulemma käyty konserteissa, peleissä (mm ManU) ja pubeissa tottakai. Väinö on Liverpool-fani, mutta sen peliin liput oli loppuunmyyty :( Saipahan ainakin aiheen lähteä uudelleen Londoniin ...mrrr....