Pojat juoksivat Väinön kanssa n. puolitoista tuntia ja melkeinpä heti siitä lähdettiin Veikan kanssa tottistelemaan Nokialle. Paikanpäällä olivat Hanna T, Taina S, Pia P, Kirsi L koirineen :)

Veikka aloitti paikallamakuulla. Se makasi Ipan reenin ajan ja Huin reenin ajan +lisää vielä näiden reenien jälkeen. Vinkui kun Hui reenasi, kävin vähän komentamassa välillä. Pysyi maassa kylläkin, siinä kohden vain nousi kun kävin kovistelemassa sitä vähän, oma moka siis :( Pitkiä makuita nyt vaan ja auktoriteettia mukaan ja onnea menestystä voitte toivottaa sillä Veikka ei ole mikään piece of cake noissa auktoritettihommissa...

Sitten Veikka autoon ja Ipa ja Hui otti toiset sessiot ja Viskikin teki vähän seuraamista. Näiden jälkeen Veikka pääsi omaan vuoroonsa. Hihnaseuraamista ekana, yritti ihan sikana ja painoi kanssa *huokaus* . Sain naksutettua irti jalasta olemisestakin kyllä. Hihnassa seurauttaminen on karseeta, joten hihna irti ja sitten hinkattiin sitä että on oltava jalasta irti. Pysähdyksen istumiset onnistui muuten tänään :)

Liikkeestä istumisia, ekaksi muuten vaan, sitten sivulla kulkemisesta. Meni aika kivasti, olin kyllä itse jotenkin oikeessa vireessä että istuuhan se, ja se istui :) Maahanmenot samalla kaavalla, ihan jees. Seisominen oikein liikkeenä, vaputus pallolle kun olin melkein ohittanut Veikan takasin palattuani. Luoksetuloa leikkien, vahvistusta suoraan tulemiseen ja siihen ettei ennakoisi sivulle tuloa. Hankalaa, pitäs reenata sivulle tuloja mutta Veikka G alkaa heti ennakoida sitten niitä "minä tiedän, minä tiedän!!!" se huutaa mielessään varmaan ja änkeää sivulle heti kun on tullut eteen. Ääh, tottis on tosiaan kivaa...

Otettiin vielä rullaakin tovin autossa olon jälkeen. Kiitos Pialle maalimieheilystä :) Nyt tehtiin niin että tuli vain rullan tuonti ja näyttö eli en lähettänyt maalimiehelle. Toi varmanoloisesti rullan, ei tiputtanut kertaakaan. Hyvä hyvä! Lisää vielä näitä pelkkiä tuonteja erityisesti kun otetaan metsässä.

Kiitos kaikille reeniseurasta ja valvovista silmistä! Otetaan toistekin kimppareenit :)

pst. palasimpa vielä lisäämään että otin vielä rullareenin jälkeen ihan ministi seuraamista. Todistettavasti Veikkakin väsyy joskus, koska se tuntui olevan aika puhki seuraamisen aikana.