Käytin tänään molemmat pojat Leena Piiran käsittelyssä. Ennen sitä kävin pikaisesti tottistelemassa Veikan kanssa Pirkkahallin kentällä. Seuraamista vähän, yliyrittämistä oli taas. Istumisia ensin avulla sitten ilman, hyvin meni molemmat! Olin taas aika hyvässä vireessä itse ja annoin käskyn varmanoloisesti. Sama maahanmenossa. Sitten otettiin A-estettä kerran kumpaankin suuntaan. Pari luoksetuloa myös, ja arpoi eteentuloa kovasti, mihinköhän se on hukannut sen miten tullaan eteen? Nojaa, siinä kohtaa se repsahti kun otin ekoja kertoja sivulletulon luoksetulon jälkeen.

Veikka oli ihan suht hyvä Piiran mielestä, vähän niskasta ja rintarangasta jäykkä mutta ei mitään katastrofia. Veikka käyttäytyi hienosti hoidossa, se oli tosi itsevarman oloinen :)

Veeti oli reisistä ihan jumissa, muuten suht hyvä. Reidet oli ihan kiveä, Leena pyysi muakin kokeilemaan niitä. Magnesiumia ja B-vitamiinia Leena suositteli antamaan, ja olen niitä koko talven syöttänytkin. Tuo reisien jumittaminen johtuu kuulemma lumisesta talvesta, normaali ravijuoksulenkeillä ne ei mene noin jumiin. Kyllä pojat hangessa juoksikin talvella. Veikka vaan on palautunut paremmin, koska se on niin paljon nuorempi, Veetillä jo ikä painaa tuossa asiassa. Olen seurannut Veetin juoksua ja mun mielestä sen takajalat on vähän "köpöttäneet". Onneksi saatiin Piira-aika niin selvisi sekin miksi se köpöttää, enkä ollut väärässä. Lepoa, hierontaa, super-lämmittelyt nyt aina ennen reeniä missä tulee nopeita lähtöjä (haku, tottis, jne), muuten noin kireillä lihaksilla on vaara repeytyä jos niitä ei lämmitä kunnolla ja siitä seuraakin sitten pitempi saikku.

Pitää varata Karhumäelle aika Veetille ja ehkä en ota sitä mukaan ensi viikonlopun leirille, koska reiskat pitää saada nyt rennoiksi ennen seuraavaa spurttaamista.