Torstaina reenattiin Hannan kanssa Soppeenharjulla tottista lähes kuutamoreeninä, eli pääsin lähtemään kotoa vasta kun Venla ja Väiski tulivat pallokoulusta. Lyhyet ja ytimekkäät reenit saatiin.

Veeti otti luoksetuloa jalkapallomaalia kiertäen, hyvin muuten mutta ennakoi sivullesiirtymistä ihan pimeesti. Sitten luoksetulo vielä pakittamisen kautta läheltä, oli tosi hyvä! Seuraamista erinäisiä pätkiä, palkkasin kun oli jalasta irti. Juoksuseuraamista kanssa. Eteenmeno palkalle lopuksi. Kiva reeni, vauhdikas ja sopivan lyhyt.

Veikka aloitti seuraamisella hihnassa. Se ei kai tajunnut että se ON seuraamista, koska ensin oli hyvä mutta sitten kontakti putosi. No, lisää tuota vaan pitää reenata koska se on siinä tokoalossa ja muistaakseni BH:ssakin. Vapaana seuraamista, painopiste pysähdyksissä. Nyt ainakin osaa istua kun pysähdytään. Maahanmenoja ensin pari avuilla ja ilman seuruuta, sitten liikkeenä. Ekassa jäi kyynärpäät vähän vajaaksi mutta toka ja kolmas meni hyvin. Seisomisessa otetiin vain liikkeen loppuosa. Luoksetulo Hannan pitäen kiinni, aika lyhyeltä matkalta, hyvin muistaakseni. Eteenmeno vielä loppuun kanssa.