Pääsiäinen menee mukavasti koiratouhuillessa. Tänään tottisteltiin Pirkkahallilla kera Hannan ja Huin, Annen ja Viljon, Emman ja Nasun ja Manun sekä Lotan ja Sennin.

Ensin otettiin ryhmäpaikallaolot, istuminen ja makaaminen. Veikka oli molemmissa taas aika levoton, makaamisessa mun mielestä kyllä rauhoittui loppua kohti eikä pälyillyt koko ajan jonnekin päin.

Veeti otti ekana seuraamista. Raadin mielestä painoi ja mun mielestä ei :-O. On tainnut oppia väistämään mun jalkaa tai jotain, mutta ihan kevyesti vaan se kyllä osui toppahousun lahkeeseen. Muuten seuraamisessa mun mielestä oli jotain outoa, pää oli aika alhaalla tai jotain muuta kummaa, en osaa sanoa. Liikkeestä istuminen oli hyvä ja nopea. Liikkeestä maahanmenossa ennakoi kuulemma, ja maahanmenokin oli sitten huono eli valui perään. Ennakoinnista seuraa yleensä tuo ilmiö. Palkkasin sitten kuitenkin tuosta maahanmenosta kun en itse nähnyt tuota valumista...mrrr.. Seisominen otettiin ei-seuraamisesta, hyvä stoppi ja palkka heti. Loppuun merkki ja ruutu, erillisinä toki, ja kummassakin pallo palkkana :) Äh, huono reeni, mutta elämä on.

Veikka teki tokoaloa taas yllättäen... Liikkeenohjaajaakin pitäs alkaa käyttämään, se aina unohtuu. Palkkasin ihan ekana napakasta sivulle tulosta. Sitten seuraamista, hyvin kuulemma jos ei lasketa mukaan välillä tapahtuvaa takapään ylimääräistä käyttöä :-O Seuraamisessa pitää alkaa kiinnittämään huomiota pysähdyksen istumisiin. Maahanmenoja, eikä osaa hyvin ilman apuja vieläkään. Välillä otin avuilla ja välillä ilman, onnistumisia ja ei-onnistumisia. Pitäs olla joku katsomassa tai naksuttamassa ettei tule palkattua vajaista noissa ilman apuja otettavissa. Sitten luoksetulo, Hanna piti kiinni ja otin aika lyhyeltä matkalta. Hyvin meni! Tuli suoraan ja ei pahasti törmännytkään. Seisominen ok, se onkin ainoa liike joka on ns. "varma" *huokaus*

Tottistelun jälkeen pienelle metsälenkille ja sit kotiin. Ihme väsymys päällä itsellä koko ajan, onkohan se kevätväsymystä?