Torstaina treenasin sisällä Veikan kanssa jääviä liikkeitä ja sivulla maahanmenoja ja ylösnousemisia. Olohuoneessa kaikki pelittää aina kivasti, mutta kentsulla ei sitten ne jäävät olekaan ihan samaa tasoa. Veeti sai kans tehdä pari luoksetuloa läheltä, tasapuolisuuden vuoksi.

Perjantaina ei reenattu mitään. Meidän äiti tuli Porista yökylään, saimme hyödynnettyä häntä lapsenvahtina ja lähdimme Väinön kanssa syömään ja elokuviin. Käytiin katsomassa Slummien miljonääri, oli kyllä tosi hyvä elokuva ja erikoinen. Ei ole turhaan saanut kahdeksaa oscaria.

Lauantaina pyörittiin äidin ja lasten kanssa uudessa Elo-ostoskeskuksessa koko aamupäivä. Saatiin lapsille vähän uusia vaatteita ja kenkiä, itselle ei sitten (taaskaan) tullut ostettua mitään... No, pääasiassahan mä tarviin vaan noita koirankoulutuskuteita...

Lauantai-iltana treffattiin Hanna T ja Taina koirineen tottiksen merkeissä. Koko naperolauma oli myös mukana. Hannaa odotellessa treenasimme Tainan kanssa rullaa. Veikalla on vähän vääränlainen asenne koko hommaan mun mielestä. Rullan tuonti on vähän diipadaapaa, eikä keskittynyt kunnolla koko hommaan. Tiputti kolmisen kertaa rullan ennen lupaa, saatiin kyllä onnistumisiakin. Seuraavalla kerralla otan pakkia sen verran että mm, koira ja rulla menevät metsään, siitä rullan tuonti ja näyttö eli vahvistan sitä tuomisasiaa siinä.

Veeti teki tottista Huin ollessa paikallamakuussa. Otettiin ilmoittautumiset ja kaikki. Hyvä reeni oli, seuraamisessa painoi, se on ikuisuusongelma ja mietin jaksanko enää säätää sitä :( Seuraaminen on halukasta mutta painaa. Tehtiin jääviä ja luoksetuloja, hyvin. Estenoudot kanssa, hyvin ja eteenmeno palkalle.

Veikan reeniä en muista enää tarkkaan mitä tehtiin... Luoksetuloja alkuun ainakin, ennakoi sivullesiirtymisiä, muuten ihan ok. Jääviä liikkeitä kanssa, avuilla ja ilman, ihan haparointia on vielä nuo. Seuraamista oli pakko tehdä vähän että saatiin ampuminen, ok. Oisko sitten ollut hyppyä, toko- ja metristä. Ensin osui metrisellä pari kertaa, niistä ei palkkaa, sitten hyppäsi ilmavasti. Ekan kerran otettiin myös A-estettä. Hyvin meni eka kerraksi, ei huimannut A yhtään, tuntui olevan aika innoissaankin siitä :) Aika hönö ja pentumainen tuo Veikka kyllä vielä on :) Jotenkin sen tekemisessä on vielä sellaista pentumaista hömpötystä, vaikka onhan se jo paljon oppinutkin. Myös samanlaista kuurokorvaisuutta kuin Veetissä on havaittavissa...mrrrr.... Esimerkiksi kiinni antamisessa olisi parantamisen varaa. Vaikka kivahan se on että koira on itsenäinen :)) Ja on se niin söpö ja ihqu <3

Veikka teki myös megapitkän paikallamakuun. Ensin Hui treenasi A-estettä ja sitten Emma tuli tottistelemaan, vielä näiden jälkeenkin Veikka makasi kunnes vapautin. Ja Veikkahan sitten tosiaan nousi kolme (?) kertaa paikallamakuusta :((((( Se oli liinassa kiinni suojelupiilossa, mutta liina oli sidottu löysästi ilmeisesti koska lähti kuin nappi housuista kohti A:ta jossa Hui reenasi. Onneksi Taina oli vikkelä ja sai sen kiinni ennen kuin se ehti Huin luokse. Menin hakemaan sen pois toruen ja pätkän matkaa toin sitä niska-perseotteella takasin paikallamakuuseen...mrrr.... No, eihän Veikka olisi Veikka jos olisi ottanut tuosta onkeensa, se lähti myös Emman reenin aikana kun Emma otti luoksetuloa :( Nyt liina oli tosin niin kireällä että ei päässyt kuin liinan mitan. Taas palautin makuuseen. Ja sitten se lähti vielä yhden kerran, ja taas palautus. Huah, tuossa ei taida olla kuin auktoriteetti ja pitkät makuutukset lääkkeenä. Voi rähmä!

Pojat on päässeet juoksemaan nyt aika paljon Väinön kanssa. Tosi hyvä, koska kuntoa tarvitaan kun kisakausi alkaa. Kohta alkaa puhelimen kammessa roikkuminen kun koitan päästä mahd moneen EK-kisaan.

Tänään lähdetään reenaamaan Ikaalisiin, siitä sitten raporttia myöhemmin :)