Jotta eilinen ei olisi ollut liian kevyt pojille, käytiin illalla vielä tottistelemassa Annen, Hanna T:n, Emman ja Lotan kanssa. Tai Veeti jäi kotiin kun en viitsinyt reenata sillä, ja vähän ajansäästönkin takia.

Ekana tehtiin ryhmäpaikallaolot, istuminen ja makaaminen. Veikka oli levoton kummassakin. Ajattelin että nyt se on rauhallisempi kun on rankka päivä takana, mutta ei. Pysyi kyllä paikallaan, mutta hirveen levoton se oli, yritti provosoida Viljoakin hötkyilemään heiluttelemalla sille häntää, mutta ei Viljo lähtenyt moiseen hömpötykseen mukaan.

Sitten kokeiltiin liikkeenohjaajalla alotokoa käydä läpi, välilllä palkaten toki. Todettiin että HIEMAN tarvitsee tuota rrrrreeeniä ennen koetta. Veikka on ilmoitettu alotokoon 23.5. onneksi sinne on aikaa vielä..... ;-)))

Vikalista:

- liikkeenohjaajaan pitää totuttaa, otettiin nyt eka kerran ja säntäsi ainakin kolme kertaa Annen luo kun Anne käskytti (mutta kun Veikka rrrrrakastaaaa kaikkia ihmisiä.... ;-))

-liikkeiden välit on ihan hakusessa eli sivulle tuleminen ennen seuraavaa liikettä

- seuraamisen pysähdys -> ei osaa mennä istumaan

- seuraamisessa ennakoi pidemmällä suoralla käännöstä jos ei mitään tapahdu

- juoksuseuraamisessa pompotti ihan pimeesti vaikka yleensä se on hyvä

- maahanmeno oli aika hyvä kuulemma, mutta ei osaa nousta sivulle kun palaan viereen (ei olla kyllä pahemmin tehtykään)

- seisominen ei olekaan ihan niin varma kuin jossain edellisessä bloggaamisessa kirjoitin....

- luoksetulossa törmää (ei aina), sivullesiirtyminen oli kuulemma hieno, vaikka itsestäni tuntui kuin se olisi käynyt jossain kolmen kilometrin päässä kääntymässä....

Oisko ne siinä? Muut reeniryhmäläiset täydentäkööt listaa.... (mielellään ei... ;-)) *huokaus*

Veikan pitää juosta varmaan 42km ennen sitä koetta että se olisi rauhallisempi.

Kohta lähdetään korjaamaan vikoja Hanna T:n kanssa. Menen iltavuoroon töihin, niin ehtii aamusta reenaamaan. Muuten pojilla on lepopäivä, ei lenkkiä muutakuin pissatuksia vaan.