Tiistaina löin lisää päätäni seinään. Ajelin lähes suoraan töistä Lahteen etsintäkokeeseen. Millään hyvällä fiiliksellä en lähtenyt sinne, jotenkin oli takaraivossa tuo lähiaikojen omituinen käytös Veetillä. Mutta koska olen sen verran pönttö, niin lähdin sitten kuitenkin.

Maanantai-iltana katsoin netistä avoimen luokan tottissäännöt ja hokasin että kappas, seisomisessa palataankin koiran viereen :) Se tehtiin kokeessa sitten ilman etukäteen reenaamista.

Tottis:

Olin ihan kipsissä itse. Jännitti tosi paljon ja sillä sain pilattua ainakin istumisen. Jännittämiseen vaikutti osittain varmaan kevään eka kisa, ja toisaalta ajatus tuosta vetämättömyydestä.

Seuraaminen; painoi pitkällä suoralla vähän, muuten hyvää -> erittäin hyvä

Liikkeestä istuminen; Kimitin käskyn ihan ihmeellisesti, enkä muutenkaan toiminut yhtään niinkuin yleensä. Meni seisomiseksi. Oisko se sitten ollut puutteellinen.

Liikkestä maahanmeno; nopea maahanmeno, eikä muuta huomautettavaa kuin että SÖI SITÄ P******EEN HEINÄÄ MAATESSAAN :(((( , oisko ollut hyvä.

Seisominen; Ihan ok, jostain taisi ottaa pois vähän, oisko ollut erittäin hyvä sekin.

Tasamaanouto; Tuomarin mielestä olisi saanut tuoda nopeammin, erittäin hyvä. (itse olin vauhtiin tyytyväinen)

Hyppynouto; osui esteeseen mennessä ihan hipaisten, erittäin hyvä. (Veeti ei osu _koskaan_ esteeseen, ja olin aika hämmästynyt tuosta osumasta)

A-nouto; erinomainen

Eteenmeno; P******LE, tämä on kanssa tuskaa. Ei mennyt maahan (taaskaan) ekalla käskyllä, toisella meni hitaasti. Tyydyttävä vai mikäsenytoli.

Paikallamakuu: erinomainen

Tottis 89. En ollut tyytyväinen. Ysillä sen pitää alkaa jotta se tyydyttää ohjaajaa.

Pudotettu: 20 pistettä eli täydet.

Tarkkuus: Löysi nopeasti, tiputti esineen kerran ja sitten toi ->17 pist.

Jälki:  Takajälki -2pist. Kaikki kepit, joten 48 pistettä.

Esineruutu: Tästä se alamäki alkoi sitten. Yksi esine, toisen merkkasi mutta ei tuonut. Sellaista raivostuttavaa köpölaukkaa meni edes takasin, just sellaista ärsyttävää diipadaapa-juoksenpa tässä aikani-häröilyä. Mrrrr.... Alkoi kyrsiä ohjaajaa ja seisoin toisessa kulmassa ja huutelin välillä pois ja lähetin uudelleen. 17 pistettä, ohjaajalle satikutia tyhmästä toiminnasta ja koiralle siitä että ei tarkentanut sitä esinettä minkä merkkasi.

Tässä vaiheessa olisin jo mieluiten lähetnyt kotiin, vaikka mahku koulariin oli vielä. Ihmeellinen lamaantuminen iski tuon esineruudun jälkeen, mielessä oli vaan että kun pääsisi jo pois täältä. Päätin kuitenkin mennä hakuun, ja en olisi enää tietty kehdannutkaan keskeyttää siinä kohden.

Haku: Hyviä pistoja, takarajalle asti ja pistot eteenpäin. Ei edes hallinnoinnut koko sataa metriä kerralla :) Mutta, eka ukko jäi :(((((((((( Tokan ilmaisu täydellinen, näytölle vei kovaa. Ja tämä jäänyt ukko huolestuttaa nyt ja paljon. Ei ollut kuulemma käynyt lähelläkään sitä ekaa ukkoa. En muista pisteitä, ei kuitenkaan riittävästi koulariin.

Ei sitten saatu avo-koularia, saatiin vaan harmitus ja tuskainen ajomatka kotiin. Päästelin niin lujaa kuin uskalsin kotiin, ja nukkumaan pääsin joskus yhden jälkeen yöllä. aamulla "virkeänä" töihin. Matkalla kyllä mietin että tämä oli viimeinen kerta kun lähden iltakisoihin minnekkään kauemmas, mutta saa nähdä.

Se oli mukavaa että kisapaikalla oli tuttuja, kisaamassa ja muutenkin. Oli mukava turista ja vaihtaa kuulumisia. Onnittelut vielä tuloksia tehneille!!