Eilen talkoilin kilpailusihteerinä Ylökk:n järjestämässä hakukokeessa. Mukavahenkiset pienet kuutamokisat olivat. Tuloksiakin tuli kivasti :)

Pojat pääsivät virallisiksi hakualueen tallaajiksi ja kisan loputtua reenattiin Hanna T:n kanssa nopeet tottikset.

Veikka teki seuraamista, jos alkoi painaa, nostelin vasenta jalkaani korostetusti ylös. Otin pitempää pätkää (otinko ?) ja palkkasin taakse- ja ulospäin kun oli hyvä. Virtaa ainakin oli Gustafssonissa :) Sitten vähän sivulle-eteen -jumppaa, tämä on kehittynyt nyt kun sitä on reenattu. Oppii se Veikka näköjään jos vaan tekee :-O

Tokohyppyä sitten, ja varasti ihan kympillä. Hanna ei ehtinyt poistaa nakkia markkerilta ja sai yhden kerran palkan varastamisesta. Mutta eipä se nyt kerta haittaa, ei sillä :) tuohon aikaan ja hämärässä kun reenataan niin ei kai kukaan ole kaikkein skarpein :) Positiivista on että ainakin se nyt hyppää. Perusasennoissa ennen liikettä on hiomista, jää ihmeellisesti mun taakse, ärsyttävää. Pitää alkaa olemaan tarkempi siinä.

Yhden maahanmenon tein muuten kanssa, oli tosi hyvä. Olen alkanut antamaan ihan reilun maahan-käskyn enkä piipitä vaan jotain epämääräistä käskyä ja parantunut on.

Veeti otti luoksetuloja läheltä, palkka jalkojen välistä. Hyviä ja napakoita eteentulemisia tuli :) Osassa tein pienen viiveen ennen palkkaa. Sitten piti ottaa seisomisesta luoksetulo vauhtipalkalla. Jätin seisomaan sellaisella epävirallisella top-käskyllä eli ei liikkeestä vaan muuten vaan. Veeti oli siirrellyt tassujaan, kiitos Hannalle että sanoit :), ja niinpä sitten reenattiinkin sitä että top on top vaikka se tuleekin vähän "muuten vaan" käskynä eikä varsinaisena liikkeenä. Palkkasin kun pysyi hyvin.

Tänään ei olla reenattu mitään vaikka pitäs kyllä jos aikoo sinne tokokokeeseen. Aika heikoissa kantimissa on kyllä sinne meno. Jotenkin en saa kiinni tuosta tokon reenaamisesta. Ajattelin että kun on ilmoitettu kisaan niin siitä into tokoon nousee, mutta katin villat. Edes jotain suunnitelmallisuutta pitäs alkaa harrastamaan ja kokonaisuuksia tehdä ja reenata mm sivulle nousemiset ym kuntoon *huokaus*. Pitäsköhän vaan jäädä odottelemaan BH-koetta ja PK-uraa???

 Juoksulenkeille pojat on päässeet mukavasti taas viime aikoina. Tosin ovat päässeet vaan lyhyemmille, alle tunnin ja reilun puolen tunninlenkeille kun Piira suositteli että Veeti saisi juosta vain sellaisia lyhyempiä. Onneksi Väinön juoksuohjelmaan kuuluu myös tuollaisia lyhyempiä lenkkejä ;-P Perjantaina Veetille tulee hieroja kotiin, saa nähdä mitä hän sanoo pojan reisistä :)