Eilen suunnattiin Hanna T:n ja Kaarinan kanssa Hämeenlinnaan jossa treffattiin kasvattaja-Pekka maastoreenien merkeissä.

Täytyy tähän alkuun heti todeta että mä olen kyllä onneton jäljentekijä :-/ Pystyn eksymään tuttuun metsäänkin, saati sitten vieraaseen... Sain sitten kuitenkin tehtyä Hiskille jäljen, tosin siitä tuli huomattavasti lyhyempi kuin mitä piti :-O

Kaarina teki Veetille jäljen. Se vanheni n. 45 minuuttia. Tämän jäljen ajo meni ihan plörinäksi :( Takajälki, ajettiin tielle. Uusi lähetys ja sitten oikea suunta, ajoi pätkän matkaa ja sitten hukkasi jäljen. Ihan surkea suoritus.... Vein koiran autoon takasin kun aikamme oltiin pyöritty siellä metsässä.

Pekka teki Veetille uuden jäljen ja se vanheni reilun tunnin. Tämä jälki olikin kuin oppikirjasta! Jana hyvä, oikea suunta, ajoi koko ajan tarkasti jälkeä ja nosti kaikki kepit! Eroa ohjaajan toiminnassa ekaan jälkeen oli rauhallisempi lähetys janalle. Kepiltä jäljen jatkaminen pitää myös tehdä rauhallisesti, Veetin ongelma on se että se ottaa vähän liian vauhdikkaasti tämän jäljelle lähdön ja sitten tulee probleemia.

Kaarinan kanssa tehtiin myös pudotettua. Meni hyvin! Tarkkuusruutu myös, löysi hyvin mutta tiputti ennen kuin sai annettua esineen mulle.

Otin vielä esineruutuakin kun oli ruutu valmiina ja vieraita esineitä tarjolla. Hieno suoritus Veetiltä! Kaksi nousi heti, kolmatta etsi vähän pitempään mutta alle viiden minuutin oli kaikki tuotuna :)

Kiitos kaikille hienosta treeni-illasta! Kyllä oli mukavaa, ja tosi kiva että sai treenattua niin montaa asiaa yhdessä illassa. Otetaan toiste uudestaan! Ja kiitos Hannalle (taas) kyydistä!