Tiina kävi aamupäivällä hieromassa Veetin ja mitään järkkyjä jumeja ei ollut, selässä pientä, samoin reiskoissa  mutta ei kuitenkaan mitään niin pahaa mitä Piiran käynniltä sai ymmärtää. Joko Veeti jännitti lihaksiaan Piiralla kovasti tai sitten lepo ja magnesium on auttanut. Mutta hyvä siis että voimme porskuttaa menemään normaalisti :) Ensi viikolla hierotaan taas kuitenkin.

Iltapäivällä lähdettiin kersojen kanssa Mutalaan tottisreenaamaan Hannan ja lauman kanssa :) Lapset viihtyivät hienosti keskenään ja Hannalla oli vielä pikku picnictarjoilukin mukana niin mukavaahan niillä oli :)

Veikka teki seuraamista. Painoi alussa, aloin polkea vasenta jalkaa lujasti maata vasten kävellessä niin sitten Veikka ei enää painanut, ainakaan niin paljon. Aika pitkää pätkää tein, se tuntuu olevan myös ihan ok lääke painamiseen. Kontakti kyllä pysyy ja pysyy ja pysyy :)

Liikkeestä istumisia. Tämä on mennyt eteenpäin nyt. On sitä reenattukin jonkin verran.

Maahanmenoja. Eka hyvä, palkka heti. Sitten fuskasi seuraavan. Uudelleen ja hyvin, pysyi maassa myös vaikka itse etenin, palkkasin pysymisestä.

Metristä. Kolautti etujalkojaan, saatiin toistojen jälkeen hyvä suoritus josta palkka. Veikan hyppytekniikka ei ole mikään loistava, se menee lähelle estettä ennenkuin se alkaa ponnistamaan siitä yli. Pitääkin konsultoida Tiinaa siitä hyppypuomista mistä oli joskus puhetta :)

Tokohyppyä. Hyvin. Osassa palkka markkerilta, osassa toppi ja pallo. Yksi myös seisomassa pysymisen kanssa.

Sitten paikallamakuuta. Lähti kerran kun Hanna otti Vaulla luoksetulon. Palautus, ja sitten pysyi hyvin. Hanna otti vielä useamman luoksetulon jotta saatiin siis kunnon häiriötä.

Veeti vaan diipadaapaili kentsulla häiriökoirana Huille joka oli paikallamakuussa. Temppuja tehtiin ja jotain pientä vaan.

Piti tehdä esineruutuakin mutta jotenkin ei vaan jaksanut. Osasyy oli kyllä tuo polvi, se on rasittunut aika pahaan kuntoon nyt kun olen ravannut kotona rappusia ylös alas siinä täijahdissa kun olen kuskannut pyykkiä. Huille vein kaksi esinettä, jotta Hui sai tuuliharjoituksen esineillä. Hyvin meni Huisku, hyvä!

Veikka teki muuten vielä kaikkien muiden jälkeen luoksetuloa takaperin ketjuttamisella. Luulisin että se voisi toimia siihen. Nopeasti on sekin oppinut palkan olevan mun selän takana (olen palkannut jalkojen välistä nyt), koitti tunkea itsensä mun jalkojen välistä väkisin :-O

Hokasin muuten TASAN klo 19 että soittoaika Hollolan etsintäkokeeseen on juuri alkanut! Kirmasin äkkiä hakemaan puhelimen ja kiva juttu, päästiin me kokeeseen! Kivaa, nyt sitten reenataan sitä kohti Veetin kanssa.