Aamulla reenasin kotipihassa tottista vähän.

Veetillä eteen-sivullejumppaa, ja toimi _hieman_ vauhdikkaammin kuin Gustafsson. Veetistä tuntui olevan aika hauskaa tuo. Sitten eteentuloja läheltä palkka jalkojen välistä.

Veikka teki kanssa eteen-sivullejumppaa mutta se ei nyt oikein keskittynyt koko hommaan. Oli se aika kierroksillakin kun meuhkasi sisällä Veetin reenin ajan. Takkahuoneen sälekaihtimet vaan viuhusi. Tästä oppineena ensi kerralla ensin Veikka reenaamaan. Niin, onnistumistakin tuli vaikka ohjaajan hermo meinasi kärvähtää siitä keskittymättömyydestä :-/ Liikkeestä istumisia, kaikki taisi olla hyviä. Sitten luoksetuloja, ja taaskaan ei osannut tulla suoraan eteen :-O Ihan pöljä tuo koira. (Tai sitten tod näk ohjaaja) Avuilla tuli suoraan mutta muuten ei. Sitten lopetettiin reenaaminen kun ärsytti tuo keskittymättömyys ja läähättäminen ja osaamattomuus ja hinkkaaminen ja kaikki.

Aamupäivällä olin suunnitellut ihania päiväunia ja juuri kun meinasin toteuttaa ne niin Väinö soitti että eskarista oli soitettu että Venlalta oli löytynyt päätäi! Yääääääääk....!! Niitä on ollut eskarissa kevään aikana pari kertaa ja ollaan säästytty tähän asti, mutta nyt niitä sitten on meilläkin, arrrrgggghh. Ei muuta kun klenkkaamaan kävellen hakemaan tyttöjä. Hyvästi päiväunet ja loppupäivä onkin mennyt siivotessa ja pestessä. Kaikki pitää pestä tai pitää 80 asteessa vähintään kolme tuntia, huah mikä homma!

Jossain vaiheessa soitti lekuri polven kuvaustuloksia. Lekureiden puheista ei ota tolkkua, mutta jotenkin näin se meni että polven sisemmän nivelen rako on jotenkin "romahtanut" ja siksi se karhisee eikä toimi. Kuvissa siis olisi pitänyt olla siisti rako siinä, niin mulla ei ole. Saattaa olla myös jotain kalvoja revennyt ja riekaleita siellä välissä hinkkaamassa. Saikku jatkuu 14.5. saakka, jolloin menen urheilulääkärille syyniin ja sitten mietitään mitä tehdään.