Aamulla säntäsin pikipäin tekemään kolme janaa ja niiden vanhentuessa reenasin pudotettua. Pudotettua avoimen luokan matkalta ja linja oli hieman kaartava kun maasto oli vähän vaikeakulkuista. Ekalla lähetyksellä Veeti lähti hyvin mutta ei sitten kaartanut vaan jatkoi suoraan, pasmat meni sekaisin ja palasi ilman hanskaa. Käveltiin yhdessä kohti hanskaa, poimittiin se matkaan ja otettiin koko homma alusta uudelleen. Sitten meni hienosti linjaa pitkin ja toi hanskan pätevästi :) Hanskasta irrottaminen onkin vähän haastavaa kun Veeti ei halua irrottaa ja kun se sitten irrottaa niin tarraa samantien uudelleen hanskaan kiinni. Olen palkannut sillä hanskalla sitä tietty ;-P Lopussa otin vielä loppuosaa eli hanskan tuomista eteen, irrotusta ja sivulle siirtymistä.

Janat meni päin p:tä. Ekassa hirvee mutkittelu janalla, otti oikean suunnan ja löysi kepsun, ihan jees siis muuten mutta jana oli karmee. Tokassa hyvä jana, mutta takajälki joka ajettiin tielle. Lähetin uudelleen vähän toisesta kohtaa, nyt oikea suunta mutta ajoi kepin ohi tuulen väärälrä puolelta, ei siis palkkaa. Kolmas jana loistosuora, jäljen nosto oikeaan suuntaan, mutta ajoi kepin yli :((((( Voi surku, sydämeni vuosi verta kun tultiin sitten pois jäljeltä eikä saanut palkattua :((

Piti mennä ottamaan tottista Hannan ja Tainan kanssa vielä, mutta en ehtinyt enää. Piti viedä auto Väinölle kun sen piti olla Kangasalla klo 11 jotain opiskelijaa katsomassa :( Ois pitänyt vaan käyttää tämä reeniaika pelkkään tottikseen. Ihan hyvä toisaalta ettei jäänyt aikaa enää tottistella, mielentila ei olisi ollut paras siihen juuri silloin.

Ajelin kaupan kautta kotiin, hain ison pussin karkkia ja keksipaketin. Keitän kahvit, sitten menen peiton alle lukemaan kirjaa ja syömään karkkia, ja NUKUN niin kauan kuin huvittaa! Luksusta!

ps. olkaa varovaisia käärmeiden suhteen, niitä on liikkeellä kuuleman mukaan aika hyvin tänä keväänä. Useampi mökkeilijä on nähnyt pihapiirissään niitä, eräskin sanoi että viimeeksi oli nähty 23 vuotta sitten ja nyt tänä keväänä jo kaksi. Mun siskon kääpiösnautseri taistelee hengestään tällä hetkellä eläinsairaalassa käärmeen pureman vuoksi :( On teholla kriittisessä tilassa.  Toivotaan Hilmalle voimia selvitymiseen!