Veikan kanssa käväistiin tänään kisaamassa Tampereen Hervannassa tokon alokasluokassa. Hanna T ja Hui olivat samassa kisassa ja tulivat kolmansiksi alokasluokassa, onnea siitä ja ykköstuloksesta kanssa!

Tuomarina toimi Marja Ala-Nikkola (tai Ala-Mikkola....)

Luoksepäästävyys 9: Veikka kun rakastaa ihmisiä hirveesti ja luulee että kaikki myös rakastavat sitä, se ei voinut pysyä sivulla vaan pomppasi tuomarin luokse, siitä siis pojo pois.

Paikallamakuu 9: Annoin vartaloavun kun käskin maahan, siitä piste pois. Ihan tarkoituksella sen annoin, kun Veikan vahvuuksiin ei kuulu tuo paikallaan odottelu jos mitään ei tapahdu. Aika tsäkä kävi paikallamakuun kohdalla, kun vieressä olevassa voi-kehässä tuli tauko juuri meidän paikallamakuun aikana.... Mielenkiintoista olisi ollut nähdä kuinka olisi käynyt jos siellä olisi heitelty kapuloita ja otettu luoksetuloja. Kevyttä äännähtelyä ainakin olisi saattanut tapahtua.

Seuraaminen kytkettynä 8,5: Liian tiivistä, vessapaperirulla pitäs kuulemma mahtua väliin...

Vapaana seuraaminen 7,5: Kuin edellinen, lisäksi yhdessä kohtaa jäi jälkeen nuuskimaan ilmavainuisesti jonnekin puskaan päin Kieli ulkona

Maahanmeno 9,5: En muista mistä se puoli pistettä lähti.

Luoksetulo 7: törmäsi aika kovaa. Muuta ihmeellistä siinä ei tainnut olla.

Seisominen 9,5: Ei lähtenyt heti seuraamiseen mukaan vaan istua törötti, tokalla käskyllä lähti. Muuten ok.

Hyppy 9,5: Olisi pitänyt lähteä nopeammin hyppyyn, muuten ok.

Kokonaisvaikutus 10. Liikkeiden välit olivat ihan kamalia. En meinannut saada Veikkaa sivulle millään, niille pitää tehdä jotain. Treeneissä on ollut samaa ongelmaa, mutta kisoissa se oikein korostui, yllättäen. Yht. pisteet 171.

No, mutta pysyi kehässä ja ykköstulos tuli :) Ei huono, mutta viilattavaa on paaaljon.

Veetikin pääsi kisaturistiksi. Otin sillä ihan minipätkän seuraamista ja pari liikkeestä istumista ihmisten seassa :) Muuten se viihdytti ihmisiä katsomossa ja piehtaroi hiekassa onnellisena :))

Kisojen jälkeen olisi tehnyt mieli mennä päiväunille, mutta ei muuta kuin hakemaan muksut ja kotiin leipomaan huomisia Hetan 3v. synttäritarjoamisia.