Illalla vielä treenattiin tottista Hannan kanssa. Ihanaa kun ei ollut muksuja mukana ja aikaa oli reilusti reenaamiseen :)

Aloittelin Veikan kanssa jo Hannaa odotellessa. Luoksetuloa takaperin ketjuttamisella, hyvin. Änkesi väkisin yhdessä mun jalkojen välistä, oli pakko vielä päästää kun varoin tuota polvea.

Seuraamista. Painoi alussa mutta tarjosi itse sitten jalasta irti olemista josta palkka. Otin erimittaisia pätkiä vähän.

Noutoa takaperin ketjuttamisella. Hyvin, paitsi että perusnoudossa toi pikkuisen vinoon, huokaus.... Sitten vauhtinouto, vauhtia oli ja palkka siitä.

Liikkeestä istumisia, hyvin. Maahanmenoja, eka hieno, sitten fuskasi kuten tapana on ollut. Uudelleen ja piti pysyä, pysyi. Vielä yksi josta heti palkka.

Vähän eteen-sivullejumppaa kanssa. Hidas, ja eteentulo hukassa. Ehkä se ei opi koskaan tuota.... ;-P

Veeti teki avoimen luokan tottista Huin ollessa paikallamakuussa. Palkkaa tuli seuraamisesta, istumisesta. Ennakoi maahanmenoa, joten otinkin pysähdyksen ja palkkasin siitä. Luoksetulo eteen asti, hieno vauhti, palkka siitä. Seisomisen luoksetulosta palkka vauhdista. Tasamaanouto suberhieno, palkka siitä luovutuksen jälkeen. Hyppynouto hieno, palkka sivullesiirtymisen jälkeen. A-este hieno, palkka luovutuksen jälkeen. Eteenmeno palkalle, tosin palkka oli hukassa ja meni vähän häröilyksi siellä kentän päässä :) Pohdittiin Hannan kanssa onko koirat puna-vihreäsokeita kun punaista palloa vihreästä nurmesta ei oiken kukaan löytänyt. Pitää vaihtaa valkoiseen palloon :)

Veikka teki vielä uuden session. Seuraamisen yhteyteen ampuminen, ei reagointia. Metristä, ja etujalat osui jossain enemmän ja jossain hipaisi. Annettiin sen verran periksi että palkka tuli jos vaan hipaisi. Kapulan kanssa metristä ei oteta ennenkuin hyppy on parempi. A-este oli taas kivaa Veikan mielestä. Tosin ekassa takasintulossa hyppäsi alas esteen päältä :-O Tehtiin uudelleen toisella tekniikalla ja hyvin meni.

Veikka meni paikallamakuuseen Vaun tottiksen ajaksi. Pysyi A-este noutoon saakka.... Arrrgghhh. Kurinpalautus, ja lopussa pysyi hyvin. Koko ajan se katselee mitä kentällä tapahtuu, haluaisin että se katsoo mua mutta en ole keksinyt miten... Vinkkejä???? Mulla on iso pallo, pieni pallo, nameja, ym mutta ei.

Kaikenkaikkiaan oli mukava reenata. Siihen vaikutti myös se että otin PK:ta silmälläpitäen nyt. En tiedä mikä siinä on, mutta PK-tottista on paljon kivempi reenata kun tokoa. Eihän niillä ole alokasluokassa hirveästi eroakaan, mutta joku psyykkinen juttu siinä on. En osaa edes selittää sitä. Pitää ehkä jatkaa tällä linjalla :)